Mr. Skolefodbold: De vinder tirsdag

Tætte tøser: Store profiler afgørende i pigernes semifinale

To spillere skal der ISÆR holdes øje med - en fra hvert hold!!
Ekstra Bladets Henrik Schou - kaldet Mr. Skolefodbold - har fulgt turneringen tæt gennem 12 år og set mange hundrede kampe. (Foto: Thomas Sjørup)
To spillere skal der ISÆR holdes øje med - en fra hvert hold!! Ekstra Bladets Henrik Schou - kaldet Mr. Skolefodbold - har fulgt turneringen tæt gennem 12 år og set mange hundrede kampe. (Foto: Thomas Sjørup)

Hvem er det stærke køn egentlig?

Tirsdag er det helt sikkert pigerne. Nemlig dem i semifinalen i verdens største skoleturnering.

Sct. Hans Skole mod Ungdomsskolen Ry. Den sidste knast før finalerne i Odense 28.april. Skal det blive et jysk hold fra Skanderborg, eller skal vi for andet år i træk have et hold fra Odense i finalen?

Sidste år lykkedes det jo, og der vandt de endda. Så Fyn/Odense er forsvarende mestre i Ekstra Bladet Skolefodbold. Presset ligger vist på Sct Hans-pigerne.

Sct. Hans Skoles piger er semifinaleklar. (Foto: Henrik Schou) Fyn ZOOM: Sct. Hans Skole - Ungdomsskolen Ry

De eneste to
Af de to pige-semifinaler bliver dette den bedste og den mest velspillede. I modsætning til kampen på Sjælland står holdene bedre til hinanden, og det kan på mange måder blive mere lige. Afgørende er det, om hjemmeholdet kan pakke gæsternes stjerne 'Fighter-Vilja' ned, smække frimærker på og sende hende hjem til det midtjyske.

'Fighter-Vilja' med det store smil efter 1-1 scoringen. (Foto: Henrik Schou) Jyllandmidt TV: 'Fighter-Vilja' igen dagens helt

Lige så vigtigt er det for udeholdet at gøre det samme med især 'Veteranen' og 'Kometen'. De to er en fryd for øjet i angrebet og spiller sammen en stor rolle i den frygtindgydende målscore på hele 60-1. Ida 'Veteranen' Eriksen er oven i det hele topscorer i turneringen med 29 mål - næsten halvdelen af samtlige kasser...

Ida 'Veteranen' Eriksen har enorm betydning for sit hold. Det viste hun endnu en gang med tre mål i 5-1-sejren i kvartfinalen - og nu 29 total. (Foto: Henrik Schou) Fyn TV: 'Veteranen' det fynske mareridt

Den store gryde
Der er lige et par spillere mere på højt niveau hos det ene hold. Samt et stærkt forsvar hos hjemmeholdet, som blot har lukket et enkelt mål ind. Kan de dæmme op for Viljas vilje, så ser det godt ud. Men hun er farlig og har været afgørende i de vigtige kampe.

Hjemmebanen giver nok også et par procent. Det hele blandet sammen i en stor gryde - krydret med at have set dem i alt fem gange tilsammen allerede - bliver det følgende bud fra min side:

 

Sct. Hans Skole - Ungdomsskolen Ry: 55 - 45 %

Læs ALT om slutspillet her

Venlig hilsen
Mr. Skolefodbold
Henrik Schou

Ekstra Bladets Henrik Schou - kaldet Mr.Skolefodbold - har fulgt turneringen tæt gennem 12 år og set mange hundrede kampe. (Foto: Thomas Sjørup) Schou Mr. Skolefodbold: De vinder mandag

Enig med Mr. Skolefodbold? Stem nedenfor!