Se alt om semifinalerne i 'GOLAZO'

Få det hele med: Se hele torsdagens program på nettet

'GOLAZO'-værterne Sanne og Niklas laver optagelser fra kvartfinalen mellem Skovboskolen og Husum Skole (Foto: Henrik Schou)
'GOLAZO'-værterne Sanne og Niklas laver optagelser fra kvartfinalen mellem Skovboskolen og Husum Skole (Foto: Henrik Schou)

I den forgangne uge blev de sidste kvartfinaler i årets Champions League-turnering afviklet. Derfor var det selvfølgelig tid til endnu en omgang 'GOLAZO' torsdag eftermiddag.

Denne uges program var en skolefodbold-special. 'GOLAZO' har været ude at lave optagelser til samtlige fire semifinaler i ugens løb, og du kan se alle højdepunkterne i torsdagens program, som du altså nu også kan streame på 'GOLAZOS' hjemmeside.

'GOLAZO' er TV3 SPORT's fodboldprogram for unge, der sendes hver torsdag efter en Champions League-runde.

Se 'GOLAZO' på nettet
Du kan alle se 'GOLAZO'-udsendelserne på deres hjemmeside, hvor du desuden kan læse en masse fede fodboldnyheder - blandt andet altså også om årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se også: Læs alt om finalerne

Skolefodbold i 'GOLAZO'
Det er ikke første gang, at 'GOLAZO' er ude til en skolefodboldkamp. I efteråret var 'GOLAZOS' Sanne og Tommy en tur til Jylland for at se Kragelundskolens piger smadre Næshøj med 17-0.

TV3 er også Ekstra Bladets tv-partner til finalerne i Odense, hvor 'GOLAZO' oprettes som finalestudie på stadion.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere