'Seje Sofie': Det er jo sindssygt

Total triumf: Kroggård-spillerne havde aldrig regnet med at gå hele vejen

Sofie Søderholm (th) og Kroggård-pigerne er vindere af Ekstra Bladet Skolefodbold 2014-15 efter en 1-0-sejr i finalen over Engholmskolen (Foto: Claus Bonnerup)
Sofie Søderholm (th) og Kroggård-pigerne er vindere af Ekstra Bladet Skolefodbold 2014-15 efter en 1-0-sejr i finalen over Engholmskolen (Foto: Claus Bonnerup)

Efter et dramatisk opgør i pigernes finale mellem Kroggårddskolen og Engholmskolen var det til sidst Kroggård-pigerne, der kunne juble.

På et sent mål af Mie Jensen efter et hjørnespark i det 47. minut vandt Kroggård-mandskabet. Kort efter scoringen måtte kampen afbrydes i ti minutter på grund af en slem skade til Engholmskolens Natasha 'Buggi Vuggi' Bugge.

Se kampfakta

Kroggård holdt stand
Kampen blev genoptaget, og Engholmskolens piger lagde pres i de sidste ti minutter, men kom aldrig for alvor tæt på udligningen.

Ligesom i Kroggårdsskolens øvrige kampe på vej til finalen kom sejren på Trefor Park i stand på baggrund af en hård fight, hvor det igen var 'Seje' Sofie Søderholm, der gik forrest.

Der er tale om en spiller, der simpelthen bare bliver ved og ved med at løbe. Eksemplificeret meget fint ved en situation til allersidst, hvor Sofie løber over en halv banelængde for at få erobret bolden og sikre et målspark frem for et hjørnespark til Engholmskolen.

Efter slutfløjtet gik Kroggård-pigerne amok i jubel. Sofie Søderholm var naturligvis i syvende himmel, da guldet var i hus:

- Vi har det megavildt. Vi er jo vindere! Det er jo sindssygt. Det er virkelig, virkelig vildt.

Se også: Seje piger bag fynsk fodboldtriumf

Overgår den vildeste fantasi
At Kroggårdsskolen skulle gå hele vejen og stå som vindere på Trefor Park i en tv-transmitteret finale, var ikke noget Sofie og holdkammeraterne havde kalkuleret med, da turneringen startede i august:

- Vi har aldrig i vores vildeste fantasi troet på, at vi kunne gå hele vejen og vinde finalen, sagde en storsmilende 'Seje Sofie'.

Om selve kampen mente Sofie, at hun og holdkammeraterne kom bedst fra start og fortjente sejren:

- Jeg synes vi kommer rigtigt, rigtigt godt fra start, vi får presset dem godt og erobret en masse bolde.

Se interviewet med Sofie Søderholm efter kampen:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere