Annonce:
Annonce:

Anis matchvinder med perfekt hovedstød

Brændte løs: Pedersborg Skole har en hovedstødsekspert i Anis Rouabah

Anis bliver her matchvinder. Foto: Michael Nordkvist
Anis bliver her matchvinder. Foto: Michael Nordkvist
Annonce:

Drengene fra Nymarkskolen i Slagelse tog imod gæsterne fra Pedersborg Skole i Sorø til en kamp med ufattelig mange chancer - men kun et eneste mål. Men hvilket drømmemål!

Se kampfakta her

Klar på kamp
Pedersborgs Rasmus Ljungkvist sagde inden kampen:

- Jeg er sikker - vi går hele vejen til finalen i Odense til næste år!

En ægte Boss

- Nej, det gør vi nok ikke. Men jeg håber, vi vinder i dag, og så tager vi en kamp ad gangen. Jeg håber selv at få lidt spilletid i dag, selvom jeg ikke har spillet fodbold så længe, slog Rasmus fast inden kickoff.

Kampen startede med Pedersborg som det toneangivende hold. Især anfører Anis Rouabah virkede uhyre oplagt, og det strålede ud af ham, at han bare ville det her.

Annonce:

Tobias Johansen og Mathias Engkebølle havde mange gode dueller i kampen. Foto: Michael Nordkvist
Tobias Johansen og Mathias Engkebølle havde mange gode dueller i kampen. Foto: Michael Nordkvist

Allerede efter fire minutter erobrede Anis bolden på midtbanen, og omgående sendte han Mathias Engkebølle afsted mod mål, men dommeren dømte offside.

TV: Syd mod nord i lokalopgør

Spillet bølgede frem og tilbage
Kort efter viste hjemmeholdet, at de også sagtens kunne være med. Abdi tog et indkast i venstre side, og det virkede som om, Pedersborg-forsvaret ikke var forberedt på, at man kke kan blive offside på et indkast, så pludselig stod Lasse Bendixen helt fri i Pedersborg-feltet, hvor han sparkede bolden forbi mål.

Efter 11 minutter var Anis tæt på for første gang, da Simon Nielsen smed et frispark lige ind i hovedet på den høje anfører, men bolden røg lige præcis forbi.

Anna fra femte gik forrest - igen

Nu var det igen Nymark-gutterne der bed fra sig. Bilal Biyik nappede bolden fra en Pedersborg-spiller og fik sendt Jeppe Andersen afsted. Jeppe fyrede kanonen af langt udefra, og kun en flot redning fra Kim Jensen i målet forhindrede en scoring.

Annonce:

Tæt på straffespark
I kampens 20. minut stod Mathias Engkebølle pludselig helt fri efter et hjørnespark, men bedst som han skulle til at sparke bolden i kassen, blev han fældet i det lille felt, og spillet fortsatte.

Kampen blev spillet i et højt tempo. Foto: Michael Nordkvist
Kampen blev spillet i et højt tempo. Foto: Michael Nordkvist

Nu var det igen Nymark, der var farlige. Igen var det holdets bedste i Jeppe Andersen, der var tæt på at komme til afslutning, men Pedersborgs Tobias Hansen havde lugtet lunten og fik clearet bolden langt ud af banen.

TV: Skarpe på straffe

Pedersborg virkede farligst og var mest i boldbesiddelse, men Nymarks Abdi og Jeppe lurede konstant på kontraen.

Mange chancer
Fire minutter før pausen fik Pedersborg-keeper Kim Jensen sparket sit målspark for kort ud, så Jeppe Andersen var hurtigt over den og havde frit løb mod mål. Gæsternes Svend Vestergaard satsede dog hele butikken og fik tacklet bolden fra Jeppe, og så kunne Kim Jensen igen samle bolden op.

Derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

TV: Cajsa med fem mål - igen

Annonce:

Dramatik fra starten af anden halvleg
Der var ikke spillet mange minutter af anden halvleg, før Pedersborg fik et indirekte frispark inde i Nymark-feltet, da keeper Mathias Hansen fik samlet en tilbagelægning op. Men den kæmpe chance til gæsterne blev forspildt, da den aftalte frisparkskombination var så indviklet, at de ikke engang selv kunne finde ud af det.

Efter 36 minutter var det i to omgange meget tæt på, at Nymark var kommet foran. Først testede Abdi Kim Jensen i målet med et kanonskud fra en spids vinkel. Kim Jensen fik dog reddet bolden på stregen i to omgange. Få sekunder senere var det igen Jeppe Andersen, der fyrede af, men Kim Jensen reddede igen.

Begge hold ville meget gerne spille i luften og ikke langs jorden. Foto: Michael Nordkvist
Begge hold ville meget gerne spille i luften og ikke langs jorden. Foto: Michael Nordkvist

Vinder altid 7-0

Anis sikrede sejren
20 minutter før tid fik vi endelig en scoring. Pedersborgs Simon Nielsen tog et hjørnespark i venstre side. Bolden lå dog ikke helt, hvor den skulle -cirka 15-16 meter fra mål - men hvad gør det, når man har en hovedstøds-ekspert ved navn Anis Rouabah? Anis timede sit opspring perfekt og headede så let som ingenting bolden i en blød bue over alle - inklusive målmand Mathias Hansen.

Så var Pedersborg Skole foran 1-0 på et pragtmål.

Annonce:

Allerede minutter efter var det tæt på udligningen ved Nymarks Jonas Hansen, som er bror til Mathias Hansen i målet. Han trykkede af mod mål, fra kanten af feltet, men Kim Jensen havde fået spillet sig varm og diskede op med en flot redning.

TV: Midtbane-motor: Vi styrede kampen

Målmand redder på stregen
Ni minutter før tid var det tæt på en afgørelse, da Pedersborgs Tobias Hansen fik alt for meget plads på sin højrekant. Tobias sparkede fladt, men ikke særligt hårdt. Alligevel snød det Mathias Hansen så meget, at han var tæt på at at skubbe bolden i eget net. Han reddede dog lige på stregen.

Straffe-drama på Vestegnen

I de sidste minutter virkede det som om, hjemmeholdet ikke havde mere luft, så Pedersborg Skole kørte stille og roligt sejren hjem og er videre til næste runde. Der var masser af chancer til begge hold, men fik fik kun et mål.


De bedste hos Nymark var: Lasse Bendixen, Adbi Shirwac, Tobias Johansen og Jeppe Andersen.

Hos Pedersborg var især Tobias Hansen, Svend Vestergaard, Kim Jensen og Simon Nielsen godt spillende, mens Anis Rouabah var kampens helt store oplevelse.

Annonce:

TV: Det kølige overblik sejrede

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: