Ellemarken skal i Parken

Semifinale: Køge-drengene trak det længste strå og tog billet til Parken

Ellemarken kom først på de fleste bolde. (Foto: Henrik Schou)
Ellemarken kom først på de fleste bolde. (Foto: Henrik Schou)

Efter en rigtig herrefight er Ellemarkskolen klar til Parken med en sejr på 1-0 over Skolen på Herredsåsen. Det var ellers gæsterne fra Herredsåsen, der startede bedst i en kamp, hvor de to hold havde en halvleg hver.

Ude bedst
I løbet af de første 15 minutter lagde de orangeklædte fra Kalundborg et godt pres på hjemmeholdet fra Køge. Herredsåsen kom frem til flere gode tilbud på en scoring - dog uden at komme på tavlen.

LÆS OGSÅ: Vejen til Parken

Samba på lægterne
De havde ellers en opbakning, som ville få flere Superliga-hold til at blive røde og gule af misundelse - med sambaorkester og megafon på tribunen. Flere gange blev man næsten i tvivl om, hvem det var, der havde hjemmebane. Men på trods af godt spil og chancer ville bolden ikke i kassen.

Mathias i målet
I stedet blev det de grøn-klædte fra Køge, anført af hidsigproppen Sadik Krdzic, som kom foran på en scoring af nummer tre - Mathias Larsen. På et indlæg fra Ishak Berk satte han panden på og hamrede bolden i nettet uden chance for målmand Mathias Larsen til kampens resultat - 1-0.

- Det er det, vi har ventet på hele året. Hold kæft, hvor jeg glæder mig, lød det fra Ellemarkskolens anfører efter kampen.

Bliv fan på Facebook

1 af 2 Mååål! (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Ellemarken kom først på de fleste bolde. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere