Bedst fra pletten

Kvartfinale: Også Skolen på Herredsåsen røg i semifinalen efter straffe

Rasmus Jensen scorer sidste mål for Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou)
Rasmus Jensen scorer sidste mål for Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou)

Som forudsagt i Ekstra Bladet var det to meget jævnbyrdige hold, der mødtes i kvartfinalen mellem Skolen ved Herredsåsen og Kildegård Privatskole. Den sidste semifinalist skulle findes.

LÆS OGSÅ: Synderne fra Hellerup

Det blev en intens kamp, hvor både spillere og de mange tilskuere på Munkesø Stadion i Kalundborg måtte gennem både grin og gråd, inden hjemmeholdet efter straffespark kunne juble over at skulle i semifinale have nappet billetten til semifinalen.

Stille start
De to hold brugte de første minutter til at se hinanden an. Allerede efter otte minutter skete der dog noget. Herredsåsens farlige angriber, Farzan Khyani, blev spillet glimrende indenom af Mark Bertelsen. I sine bestræbelser på at redde begik Kildegårds målmand, Christopher Hulgard, straffespark. Farzan tog selv sparket og scorede usvigelig sikkert. Christopher har været fremragende på straffespark i tidligere kampe, men Farzans spark sad for yderligt.

LÆS OGSÅ: Sparket til semifinalen

Efter 21 minutter tog Kildegårds Christian Nissen en chance. På et frispark 30 meter fra mål skød han direkte på mål. Det viste sig at være en god ide. I medvinden bragede bolden ind i målhjørnet, hvor Herredsåsen-keeper Mads Tranberg ikke nåede op. Fremragende kasse! Så var der lighed i regnskabet igen.

Mads Tranberg tog i sidste minut af første halvleg revanche, da han meget flot klarede et drøn fra Kildegårds farlige angriber Jakob Veksø.

Samme billede
I pausen havde Herredsåsens træner, Kaj Strøh, nogle klare råd til sine spillere:

- Brug medvinden, hold fast i bolden, få fløjene mere med og vær koncentreret om dødbolde.

Det havde spillerne tilsyneladende lyttet til. I starten af anden halvleg havde holdet nemlig to gode chancer for atter at komme foran, men begge gange reddede Christoffer Hulgard fornemt. Herredsåsen sad på spillet her, og derfor var det noget af en nedtur for dem, da Jakob Veksø efter syv minutter i de sidste 30 bragte Kildegård på 2-1. Jakob sendte bolden genialt ind på hovedstød.

LÆS OGSÅ: FCK-talent sad udenfor

Efter 14 minutter kom udligningen efter en lidt sløv periode i kampen. Farzan Khyani og Mark Bertelsen havde byttet roller i forhold til det første mål. Nu var det Mark, der på en stikning fra Farzan udlignede til 2-2.

Stillingskrig
Det sidste kvarter blev meget spændende med gode muligheder til begge hold, men der blev ikke scoret yderligere i kampen. 2-2 og så straffe.

Her scorede Herredsåsen meget sikkert på deres første fire forsøg, mens Mads Tranberg flot reddede to af Kildegårds fire forsøg. Det betød, at Herredsåsen var videre. Videre til semifinalen efter en kamp, begge hold havde ære af. Sejren kunne være gået begge veje.

Se de mange billeder fra kampen

Det var første gang, Kildegård Privatskole var nået så langt i Ekstra Bladet Skole fodbold, så midt i skuffelsen kan de se tilbage på en meget flot indsats.

Og drengene fra Skolen på Herreådsen kan se frem til at skulle spille semifinale mod Ellemarkskolen. De er én kamp fra Parken.

Bliv fan på Facebook

1 af 2 Jublen bryder løs. Sidste spark sat ind. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Rasmus Jensen scorer sidste mål for Herredsåsen. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere