Annonce:
Annonce:

Gyser på øen

Fredag den 13.: Der skulle straffespark til for at finde en vinder på Nexø Stadion

Jublen bryder løs efter straffe. (Foto: Henrik Schou)
Jublen bryder løs efter straffe. (Foto: Henrik Schou)
Annonce:

Efter 0-0 i den svingende pigekamp mellem Nexø Skole og Himmelev Skole skulle vinderen findes fra 11-meter-pletten.

LÆS OGSÅ: Nexø flyver afsted

Dårlig start
Himmelev startede skidt og brændte deres tre første forsøg ved at skyde over. Nexø derimod scorede på deres to første, selv om Josefine Kold i Himmelev-kassen havde hånd på dem begge.

Så skiftede Himmelev keeper og satte Amalie Uno på kassen. Samme Amalie havde lige spillet en fremragende kamp, og hun var måske årsagen til, at Nexø brændte næste forsøg.

Se de to hold

Spændingen var stor
Så scorede Himmelev til 1-2 og bragte spændingen tilbage. Den blev ikke mindre, da Nexø brændte deres anden matchbold. Det blev endnu vildere, da Himmelev udlignede til 2-2.

Annonce:

Så lagde Nexø al presset på Aja Skafte ved at lade hende sparke næste skud. Hun var iskold, og med et velplaceret hårdt skud udplacerede hun Amalie og sendte Nexø i semifinalen.

Jublen brød løs! Banen blev oversvømmet af tilskuere, der nærmest begravede Nexøpigerne i en stor glædesbunke, der bare voksede og voksede, så man til sidst blev nervøse for pigernes helbred.

LÆS OGSÅ: Bornholmer-braget

Men vindertøserne dukkede op af af mængden og kunne råbe, danse og hoppe glæden ud. De er nu i semifinalen! Én kamp fra Parken. Det er nu anden gang, at de er i semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Helt tilbage i 80'erne spillede skolens drengehold sig frem semifinalen, men tabte 0-1 på hjemmebane til Varde.

Nu skal Nexø-tøserne forsøge at tage det sidste skridt ind i Parken.

Følg os på Facebook

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: