Zoom: Himmelev Skole

Alle spiller: Himmelevs piger giver plads til hinanden, det har givet dem sejr på sejr

Anfører Marie Feldt holder bamsen, som Himmelev pigerne forsvarede endnu en gang. (Foto: Hans Rasmussen)
Anfører Marie Feldt holder bamsen, som Himmelev pigerne forsvarede endnu en gang. (Foto: Hans Rasmussen)

Himmelev Skole møder Skolen på Herredsåsen i Sjælland midt-kredsfinalen.

De var så tæt på Parken sidste år. Endestationen blev stærke Brøndbyvester Skole i semifinalen.

Succesen skyldes blandt andet, at skolen har haft den samme træner i mange år.
Holdleder Tannie Bang Neumann har arbejdet fire år på Himmelev skole, og alle fire år er Himmelev Skoles piger kommet i kredsfinalen.

LÆS OGSÅ: Tilbage i himlen

Tannie får det bedste frem i pigerne, så de har gejst, kæmper og spiller fodbold for holdet. Pausen bruger hun på at rose pigerne, men samtidig kommer der nogle vejledninger, som spillerne tror på.

Alle scorer mål
Pigerne har scoret 19 mål, og de er scoret af otte forskellige spillere, hvilket fortæller noget om bredden på holdet.

Imponerende var det eksempelvis, da seks forskellige spillere scorede i 7-0-sejren over Viby Friskole i 2. runde. Den sejr er indtil nu pigernes største i år.

Pigernes modstandere har kun scoret på dem i én ud af seks kampe. Men det er ikke sket i den ordinære spilletid. Osted Fri- og Efterskole nettede fire gange i straffesparkskonkurrencen, som Himmelev vandt 5-4.

Profilerne
Specielt Ida Thagensen og Emilie Madsen har gjort det fremragende. Og Josefine Kold er en sikker sidste skanse. Generelt er holdet bare godt over hele linjen. De har haft spillerne til at komme langt igen i år.

Emilie Madsen har yderligere været vaks, når medspillerne har afleveret til hende, som da hun bankede bolden i nettet fra kanten af straffesparksfeltet efter et godt hjørnespark af Marie Feldt i kampen mod Marbækskolen.

LÆS OGSÅ: Himmelev ødelagde det for Bolette

Det var også en flot præstation af Himmelev Skoles Ireen Kooij og Nanna Poulsen, at de sørgede for, at turneringens topscorer på det tidspunkt, Bolette Jensen (Marbækskolen), ikke scorede. Bolette rykkede derfor ned som nummer to på pigernes topscorerliste.

Der er stor sandsynlighed for, at Himmelevs piger løber med sejren over Herredsåsen-pigerne, men intet er givet på forhånd i Ekstra Bladet Skolefodbold.

LÆS om modstanderne fra Herredsåsen her

Følg alle kredsfinalerne her på sitet og på Facebook