Forfatterens fald

Dårligt skrevet: Holbergskolens tøser er ude for i år

Prisvinderne fra venstre: Sarah Lyberth, Elisabeth Jensen, Louise Pedersen og Nicoline Lyngsie. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Prisvinderne fra venstre: Sarah Lyberth, Elisabeth Jensen, Louise Pedersen og Nicoline Lyngsie. (Foto: Bjarne Friis Jensen)

Pigerne fra Eggeslevmagle Skole havde en gylden periode fra det syvende til det 17. minut i deres kamp på udebane mod Holbergskolen fra Dianalund.

LÆS OGSÅ:Vind 20.000 kr. til din skole

Fart på
Her bragte de sig nemlig foran 4-0. Kampen var ellers startet med et solidt pres mod Eggeslevmagles mål, det pres skabte muligheder for kontra. Først var det Nicoline Lyngsie, der simpelthen løb fra hjemmeholdets forsvar på en lang bold fremad banen, og hun scorede usvigelig sikkert.

Så skulle man tro, at Holberg-pigerne var advaret, men det samme skete blot to minutter efter, og da Sara Skov og Nicoline igen scorede med få minutters mellemrum, stod det pludselig 4-0.

- Det er irriterende, at de har fire chancer og scorer på dem alle. Vi har jo hele spillet, ærgrede træner Anne Forsingdal sig på sidelinjen.

Inden pausen lykkedes det for Aila Andersen at score på et fortræffeligt langskud til pausestilling 5-0.

Læs fakta om kampen

Trænerens opgave
Anne Forsingdal opildnede sine spillere i pausen:

- Nu visker vi tavlen ren og kæmper alt det, vi har lært. Så må vi se, hvor langt det rækker. Men I skal vide, piger, at jeg er p... stolt af jer og over den måde, I har kæmpet på.

Aila Andersen supplerede:

- Vi skal snakke sammen og hjælpe hinanden.

Signe Schiøtt havde også noget at skulle sige:

- Hvis de kan lave fem mål på en halvleg, kan vi også.

Troen var der, og humøret var i top.

LÆS OGSÅ:LOL

Det hjalp
Pausen havde da også været god for Holberg-pigerne, for efter bare fire minutter lykkedes det Emilie Hansen at prikke bolden i mål efter et lidt klumpspil i Eggeslevmagles felt. Så var Holberg-pigerne på tavlen. Emilie Hansen er en klassespiller, som også spiller på udvalgte hold. Hun har virkelig talent. De var Eggeslevmagle fuldstændig klar over, så fra første minut blev hun pakket godt ind af Elisabeth Jensen. Det arbejde blev belønnet med fidusen til Elisabeth.

Hvis Holbergskolens Louise Pedersens langskud kort tid efter var gået stolpe-ind og ikke stolpe-ud, havde kampen måske fået et andet udfald, men det lykkedes ikke Holberg-pigerne at score yderligere. Kampen sluttede med to scoringer af Sara Skov til Eggeslevmagle, og dermed var udesejren på 71- en realitet.

- Men vi tabte da kun 2. halvleg med 2-1, konstaterede spillerne fra Holbergskolen.

Og det havde de ret i. De havde spillet rigtig, rigtig godt - Eggeslevmagle-holdet var bare for stærkt.

Bliv fan på Facebook