Høng hang

Ude gange to: Holbergskolen gjorde det onde ved Høng Skole

Jubel hos pigerne. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Jubel hos pigerne. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

I 1. runde røg Høng Skole videre med begge hold - efter 10-0-sejre til både drenge og piger. 2. runde blev dog endestationen for skolen.

Kom på tværs
Begge hold mødte Holbergskolen. Pigerne startede. Det blev en jævnbyrdig, underholdende og meget spændende kamp. Holberskolen lagde bedst ud med flere chancer, og det var fortjent, at Emilie Hansen efter 16 minutters spil bragte holdet på 1-0 på et godt langskud. I resten af halvlegen bølgede spillet frem og tilbage med store chencer til begge hold, men det blev ved 1-0 ved pausen.

LÆS OGSÅ:Hvad synes du om Ekstra Bladet Skolefodbold?

I starten af 2. halvleg satte Høng ind med et stort pres, men ind ville bolden ikke. Holbergskolens målvogter Stine Mahlert stod fremragende, og hun fik fortjent fidusen efter kampen. Holberskolen kom på 2-0 midt i halvlegen - igen på et langskud. Denne gang fra Trine Werk. Bolden tog begge stolper, inden den fortsatte over stregen. Klassekasse.

Læs fakta om kampen

Næ nej
Kampen var dog ikke afgjort endnu. Da Holberskolens anfører, Sarah Lyberth, måtte udgå med en knæskade, skabte det stor uro i forsvaret, så i de sidste minutter lykkedes det Høng at udligne med to hurtige mål af Lærke Madsen og Amanda Aagaard.

LÆS OGSÅ:Vind 20.000 kr. til din skole

Så skulle der straffe til. Høng brændte to ud af de første tre skud, mens Holbergskolen nettede på deres fire forsøg. Dermed var Holberg-tøserne videre med 6-3. Efter en kamp, begge hold havde stor ære af. Fidusbamsen til Høng Skole gik til Matilde Hansen for solidt forsvarsspil, mens fairplay-håndklædet gik til hendes holdkammerat Lærke Madsen Høng for 60 minutters intens fight.

Nyt køn
Drengene indledte, hvor pigerne sluttede: med et straffespark. Efter fire minutte. Det blev sikkert omsat til mål af Holbergskolens anfører Patrick Hass. Høng var mest i boldbesiddelse, mens Holbergskolen var uhyre farlige i kontraangreb med to hurtige og pågående angribere i Emil Andersen og Sebastian Eriksen. De to havde flere store chancer for at øge føringen, men ind kom bolden ikke. Høng en del spil, men kom sjældent til egentlige afslutninger.

Midt i 2. halvleg lykkedes det endelig for Emil Andersen at øge til 2-0, og man ventede nu på, om Høng-drengene kunne gøre pigerne kunsten efter, men det blev kun ved lige ved og næsten - trods mange ihærdige forsøg.

Bliv fan på Facebook