Grønt på toppen

Mål-gutter: Drenge fra Grønhøjskolen spadserede i 2. runde

Sengeløse-keeperen spillede en god kamp. (Foto: Henrik Schou)
Sengeløse-keeperen spillede en god kamp. (Foto: Henrik Schou)

De fysiske rammer var perfekte for drengekampen kampen mellem hjemmeholdet fra Grønhøjskolen og deres modstandere fra Sengeløse Skole. Der var flot i det midtsjællandske.

Se billeder fra kampen

Ensrettet
I selve kampen var det dog hovedsageligt det ene hold, der leverede flot spil. Grønhøj-mandskabet var veloplagte og spillede rigtig godt på Tåstrup Idrætscenters flotte grønsvær.

LÆS OGSÅ:

Efter godt seks minutters spil kom de da også foran. Det skete ved Adam El Ouahabi. I løbet af 1. halvleg måtte Sengeløse-målmand Stefan Sanvold gå den tunge vej for at hente bolden ud af netmaskerne.

Drømmemål
I 2. halvleg kom Sengeløse lidt mere med, men med den senere fairplay-vinder Mikkel Campell Nielsen som eneste offensive trussel mod hjemmeholdet gik det kun en vej - og det var mod Sengeløse-kassen og Grønhøj-sejr.

Læs fakta fra kampen

Fem gange scorede Grønhøjskolen i 2. halvleg, så der var aldrig tvivl om, hvem der ville vinde. Især det andet mål i de sidste 30 minutter var værd at bide mærke i. Grønhøjskolens Sidney Bernasko Appu saksesparkede bolden i nettet - liggende lodret nærmest. Imponerende. Ren klasse!

Stjerne-brødre
Sidney og hans bror, lynhurtige Hyrum Bernasko Appu, der begge stammer fra Ghana, var de helt store stjerner for Grønhøjskolen. De forstår bare at spille lækker fodbold.

Læs mere om det her

LÆS OGSÅ:Før du stiller spørgsmål...

Hos Sengeløse Skole leverede især anfør Mikkel Campell Nielsen en flot indsats, men han og holdkammerater kunne ikke stille det store op. Således endte de med at tabe 9-1. Sengeløse Skoles enlige mål blev scoret af Mathias Lund.