Storsejr til Hedehusene

Pigerne fra Hedehusene Skole var en klasse bedre end Charlotteskolen

Hedehusene Skole vandt deres første kamp mod Charlotteskolen med hele 12-0.
Hedehusene Skole vandt deres første kamp mod Charlotteskolen med hele 12-0.

Da Hedehusene Skole tog imod Charlotteskolen var der stor forskel i spil, hurtighed og fysik. Der stod hurtigt klart, at Hedehusene sad på spillet.

SE FAKTA FRA KAMPEN HER

Natalie var bedst
Nathalia Kvist Kalas var den kreative hos Hedehusene, med gode ryk på venstre fløj, hvor flere forsvarere konstant blev sat af med snævre driblinger.

Hun overdrev aldrig men lagde uselvisk den ene sukkerbal efter den anden ind mod midten - ofte skråt bagud, hvilket gav basis for langskud. Og mange af målene blev netop scoret på disse langskud efter aflevering fra Nathalia.

Efter at have leveret mange målgivende afleveringer til kammeraterne, scorede hun selv målet til 9-0. Havde man givet points for assist, var hun blevet topscorer. Hun fik fidusbamsen for sit gode spil og for uselvisk at spille for holdet.

En god spydspids
Mange af de nævnte langskud blev pareret af Charlotteskolens målmand Betül, men Kawther Al-Jabri var en god spydspids. Hun var hurtig i opfattelsen, opsnappede hurtigt returboldene, brugte sin fysik og scorede hele fire mål efter dette mønster, og dermed blev hun topscorer.

En flot holdindsats af Hedehusene. De 12 mål var fordelt på 6 spillere.

LÆS OGSÅ: Bomberen Bolette

Det lykkedes Charlotteskolen at tilspille sig en en stor målchance mod slutningen, og man stod og ønskede, at de havde scoret på den.

Stor ros til Charlotteskolen for at fortsætte den ulige kamp mod overmagten uden på noget tidspunkt at virke opgivende, brokke sig eller skændes indbyrdes. Fair play præmien burde være tildelt hele holdet men endte hos målmand Betül, som bevarede både humør og spillelyst, selv om hun måtte hente bolden ud af nettet 12 gange.

BLIV FAN PÅ FACEBOOK