Stenhus lytter altid til træneren

På Stenhus Kostskole hører drengene efter, når træneren dirigerer dem. Det gav bonus mod Bjergmarkskolen

Bjergmarksskolens glimrende målmand, Abdul Al-Maaijel, sikrer sig bolden for fødderne af Stenhus’ Mads Berthelsen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Bjergmarksskolens glimrende målmand, Abdul Al-Maaijel, sikrer sig bolden for fødderne af Stenhus’ Mads Berthelsen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)

Da Stenhus Kostskole tog imod Bjergmarkskolen sendte Stenhustræner træner, Morten Corell Hansen sin anfører og forsvarsstrateg, Andreas Egelund (bamsevinder) frem til et hjørnespark 12 minutter inde i kampen.

”Gå nu frem og knald det hjørnespark i nettet”, var ordren til Andreas.

Og imens Patrick Rasmussen passede Andreas’ defensive pligter, blev hjørnesparket taget. Og minsandten om ikke Andreas med et smæld af et hovedstød tordnede bolden i nettet til en 2-1 føring til Stenhus.

SE FAKTA FRA KAMPEN HER

Spillet foregik på midtbanen
Forud var gået en første halvleg, hvor spillet mest foregik på midten af banen, og spillet bar præg af, at de to holds spillere kender hinanden fra klubfodbolden i Holbæk. Det var dog lykkedes for Joachim Hansen at bringe Stenhus foran efter 7 minutter, men det var noget nær eneste chance i første halvleg.

LÆS OGSÅ: Sengetid

Fart over feltet
I anden halvleg var der mere fart over spillet . Det var som om, at det var gået op for spillerne, at man risikerede at tabe, og dermed være ude af turneringen. Bjergmarksskolen fik også fordelen af medvinden, og efter 7 minutter udlignede anfører Fawaz Abdulla Mahdi på en løs chancen tæt inde på mål. Dette blev dog fulgt op af Andreas’ hovedstødsmål, men minuttet efter var der igen bragt balance i målregnskabet på mål af Jesper Friis Halling (bamsevinder), da Stenhus’ markering af ham svigtede for første og eneste gang.

Seks minutter og tre mål – det var en intens og nervepirrende kamp, og intensiteten skærpedes yderligere, da Mads Berthelsen scorede til 3-2 efter blot 13 minutter.

Morten Corell Hansen beordrede sine spillere tilbage på banen, for nu skulle der forsvares, og det lykkedes, selv om Bjergmarksskolen var meget tæt på at udligne til sidst, ikke mindst takket være slideren Christian Nøhr (Fair-play), og Stenhus, som har stolte traditioner at forsvare i turneringen, er nu på vej igen i år.