Tilbage i himlen

Klar igen: Sidste års semifinale-piger fra Himmelev Skole i 3. runde

Himmelev-tøserne er klar til igen at forsøge at komme i Parken. (Foto: Linda Johansen)
Himmelev-tøserne er klar til igen at forsøge at komme i Parken. (Foto: Linda Johansen)

Himmelev Skole fløj en meget flot tur i Ekstra Bladet Skolefodbold sidste år. Endestationen blev stærke Brøndbyvester Skole i semifinalen. De var så tæt på Parken, som man kan komme.

Nyt blod
I år fortsætter de det flotte spil. Nogle af pigerne er gået ud af skolen, men der er stadig kendte ansigter på holdet. Nærmere bestemt fem af slagsen. Selvom de kun har spillet to kampe i år, er det klart, at de stadig kan det der med at spille bold.

LÆS OGSÅ:Er du i tvivl om noget?

I 1. runde rendte de på hjemmebane ind i Trekronerskolen, som blev sendt hjem med et 5-0-nederlag. Der var ikke så meget at rafle om. Himmelev-pigerne skulle simpelthen videre til 2. runde.

Læs fakta om første kamp

Der kørte de endnu en modstander over. Viby Friskole havde hjemmebanefordelen, men det hjalp ikke noget mod en velsmurt Himmelev-maskine. 7-0 lød sejren på. Forud for 3. runde har skolen altså en målscore på imponerende 12-0.

Kollektivet
Det imponerende er også, at det syv forskellige spillere, der har scoret målene. Specielt Ida Thagensen og Emilie Madsen har gjort det fremragende. Og Josefine Kold er en sikker sidste skanse. Generelt er holdet bare godt over hele linjen. De har spillerne til at komme langt igen i år.

Læs fakta om anden kamp