Dåstrup i sus og dus

På trods af modvind og en masse modstand fra Peder Syv-pigene, hev Dåstrup sejren hjem

Sejrsstemning hos Dåstruppigerne efter kampen. Den store bamse er naturligvis også med på billedet. (Foto: Jørgen Jakobi)
Sejrsstemning hos Dåstruppigerne efter kampen. Den store bamse er naturligvis også med på billedet. (Foto: Jørgen Jakobi)

I strid blæst spillede stort set hele Viby´s pigeafdeling i dag ikke med hinanden men mod hinanden på Viby Idrætscenter.
Der var nemlig lokalopgør mellem Dåstrup skole og Peder Syv skolen.

Kæmpede for sejr
Blæsten var slem ved fodboldboldspillet, men begge hold kæmpede på fortæffelig vis for at erobre sejren.

Den kunne være gået til begge sider, men i målet havde Dåstrup Skole Mette Christensen, og hun gjorde en forskel.

Den tidligere håndboldmålkvinde har skiftet håndbolden ud med fodbolden for ca. to år siden, og det er hun sluppet godt fra.

Masser af sikre indgreb og god styring af forsvaret gav Dåstrup det overskud, der skulle til i 1. halvleg, da holdet havde modvind.

Sikker pauseføring
Dåstrup kom nemlig til pause med en 1-0 føring , og trods savnet af deres træner (som havde travlt med fløjten, da kampens dommer havde svigtet) fik de alligevel lavet aftaler omkring, hvordan de skulle spille i 2. halvleg i medvinden.

Disse aftaler virkede, og efter et kvarter lignede det en sikker sejr til Dåstrup,som havde bragt sig foran med 3-0, men så fik de gæve Peder Syv-spillere alligevel overlistet Mette i målet og fik reduceret til 1-3.

Se fakta fra kampen HER

Sejren hjemme
Det blev ikke til flere scoringer ,så sejren gik til Dåstrup Skole,og sejrsglæden var stor, fordi Peder syv Skolen i en træningskamp i sidste uge havde slået Dåstrup med 2-0, og glæden blev endnu større, da det gik op for pigerne, at de også have fået æren at få overrakt den store pigebamse.

LÆS OGSÅ: Sjællands egen Messi

Efter kampen var Mette Christensen helt klar i mælet, da hun blev spurgt ind målet til 1-3.
Det må jeg tage skylden for.Jeg burde helt klart have nappet det skud.

Lige så klar var hun, da spørgsmålet lød

- Hvor langt kommer holdet i turneringen?

-Vi går da helt til Parken, og vi tager bamsen med, sagde hun.