Storsejr i Rørvig

Lyn-mål: Nordgårds fyre havde ingen problemer med at finde målet

Suhrab Hussian spillede en rigtig god kamp og runder her to Rørvigspillere Theis Mariegaard og Mikkel Frederiksen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Suhrab Hussian spillede en rigtig god kamp og runder her to Rørvigspillere Theis Mariegaard og Mikkel Frederiksen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)

Rørvig Friskole var solidt overmatchede i kampen på den skønne fodboldbane på Højsandet i Rørvig. Allerede efter 18 sekunder scorede Simon Sivakaran, da Rørvigs forsvar endnu ikke var kommet rigtig på plads. Og så var stilen lagt.

Rørvigdrengene kæmpede dog det bedste de havde lært, og hjalp hinanden så godt de kunne mod overmagten fra Nordgårdsskolen.

LÆS OGSÅ: Nyrup-pigerne er videre

Klar dominans
Nordgårds-spillerne havde ikke besvær med at bringe sig foran med 6-1 ved pausen. Rørvigs enlige mål faldt på straffe, sikkert sat ind af Emil Stegman (bamsevinder).

Efter pausen fortsatte dominansen, og da Rørvig voven i købet var uheldige at få en udvisning, kunne resten af holdet ikke forhindre Nordgårdsholdet i at vinde komfortabelt med 11-1.

LÆS OGSÅ: Ronaldina

Kæmpede til det sidste
Det var dejligt at se, at Rørvigdrengene på trods af langt mindre fysisk styrke ikke på noget tidspunkt gav op, og målmand Valdemar Svensson (fairplay-vinder) havde sin andel i, at Nordgårds sejr ikke blev større.

Allerede her i første runde synes konturerne til et af kredsens favorithold at skinne igennem, for selv om sejren over Rørvig var stor, tyder det mere på Nordgårds styrke end Rørvigs svaghed.

Bliv fan på Facebook