Lokalderby i Odsherred

Der var dømt lokalopgør på Fårevejles baner

Der blev kæmpet om hver bold i kampen mellem Skolen på Fjorden og Gislinge Skole. (Foto: Bjarne F. Jensen)
Der blev kæmpet om hver bold i kampen mellem Skolen på Fjorden og Gislinge Skole. (Foto: Bjarne F. Jensen)

Skolerne i Odsherred ligger tæt, og derfor kan hver kamp næsten betragtes som et lokalopgør. Gislinge kom til Fårevejle med en storsejr på 11-0 over lokalrivalerne fra Grevinge, mens Skolen på Fjorden havde vundet 3-1 over et rigtigt godt hold fra Bobjergskolen i Asnæs – også et vaskeægte lokalopgør. Og nu var der igen dømt lokalopgør på Fårevejles bane.

LÆS OGSÅ: Holdånden sejrede

Kæmpede det bedste de havde lært
Der blev gået til stålet, og alle kæmpede det bedste de havde lært, for ingen ville tabe den prestigebetonede kamp. Skolen på Fjorden havde et lille overtag i både spil og chancer, men Gislinges målmand Tobias Nielsen (bamsevinder) holdt dygtigt og lidt heldigt buret rent frem til det 23. minut, hvor det lykkedes Andreas Hemmingsen (bamsevinder) at overliste ham til 1-0 føring til Skolen på Fjorden. Dette mål førte dog bare til endnu mere kamp om hver eneste bold.

Se fakta fra kampen HER

Godt kæmpet
I pausen opildnede træner Per Bromann sine spillere:
”Godt kæmpet, hjælp hinanden. Vi har slet ikke tabt endnu. Få fat i bolden og spil den rundt”, sagde han.

Gislinge fortsatte efter pausen godt anført af Fairplay-vinder Kristoffer Lund med at forsøge at slå Fårevejles spil i stykker og selv spille sig til chancer, men da Andreas Ibsen gjorde det til 2-0 i midten i halvlegen, var det som om, at luften gik lidt af ballonen, og det var tydeligt at Gislingespillerne fra det tidspunkt havde set skriften på væggen, og Fårevejlespillerne havde ikke svært ved at score endnu to gange ved Jacob Hartmann og Andreas Alber.

Bliv fan på Facebook