Træners peptalk gav ingen sejr

Skolen på Fjordens træner forsøgte forgæves at få pigerne til at kæmpen sig til sejr

Træner Stine Olsen fra Skolen på Fjorden forsøger her at få styr på taktik og spil med sine piger. (Foto: Bjarne F. Jensen)
Træner Stine Olsen fra Skolen på Fjorden forsøger her at få styr på taktik og spil med sine piger. (Foto: Bjarne F. Jensen)

- De er fysisk stærkere end os på stort set alle pladser, men I kæmper strålende. Bliv ved med det. Jeg har ikke forestillet mig, at vi skal gå ud og score en hulens masse mål i anden halvleg, men hjælp hinanden og kæmp for alle bolde.

LÆS OGSÅ: Rusten klasse

Sådan lød det fra Skolen på Fjordens træner, Stine Olsen, i pausen af kampen mod Skolen på Herredsåsen. Og pigerne fra Kalundborg var ganske rigtig Fårevejlepigerne overlegne og kom med en frisk sejr på 15-0 i bagagen.

Katrine friløber
Allerede efter kun 2½ minut lå bolden da også for første gang i Fårevejles mål sendt ind efter en friløber af Katrine Jensen.

Der var virkelig grund til bekymring for at kampen skulle udvikle sig til et målorgie. Men pigerne fra Odsherred fik organiseret sig, men kunne ikke hindre, at Kalundborgpigerne bragte sig komfortabelt foran inden pausen med 5-0 på mål af Katrine Jensen 2, og Terese Ibsen og Camille Jensen hver et mål.

SE fakta fra kampen HER

Lyttet godt efter
I anden halvleg var det tydeligt, at Fårevejlespillerne havde lyttet godt efter i pausen, for det var et forvandlet hold, der spillede og kæmpede på næsten lige fod med gæsterne.

Lidt held skulle der også til for at holde Kalundborgpigernes scoring på nul. Bl. a. ramte bolden flere gange stolpen på Fårevejlemålet, men hver gang var det stolpe ud, og derfor sluttede kampen med halvlegsscoren på 5-0 til Herredsåsen.

Bliv fan på Facebook