Scorede for mor

Mors dag: Younes Pedersen styrtede ud og krammede mor, da han scorede til 1-0

Younes er stjernen på Torstorps hold. Og han ved det. (Foto: Thomas Sjørup)
Younes er stjernen på Torstorps hold. Og han ved det. (Foto: Thomas Sjørup)

15-årige Younes Pedersen fra Torstorp Skole var yderst målrettet, da han efter 37 minutter åbnede ballet mod Skolen på Herredsåsen. Så snart bolden var sendt i nettet tæt under mål, løb han direkte ud i armene på sin mor.

– Ja, det havde jeg lovet hende. Det er en måde at vise min kæmpe taknemmelighed til hende på, kommer det tørt fra hjemmeholdets store profil, der er fast i blikket, når talen falder på mor Annette:

– Hun har gjort mig til den, jeg er i dag. Jeg skylder hende alt, siger profilen og peger på den store opbakning, han får til at forfølge sin drøm om at kunne spille fodbold som professionel.

– Han er en fodboldnørd, vi hører om fodbold derhjemme hele tiden. Og når han er så vild med det, så skal han også have lov at følge sin drøm, siger den stolte mor.

Ikke et øje var tørt, da mor og søn stod foran de mange tilskuere i et kram, der lyste op med kærlighed og jubel i en skøn blanding.

Gang i løjerne
Faktisk er Younes lige præcis et eksempel på det, Preben Elkjær mandag aften nævnte, da han blev medlem af Hall of Fame. Dygtige, offensive spillere, der trækker langt ned i banen for at røre bolden mere, men så mangler de i den grad længere fremme. Torstorps spil bygges op om Younes, der dirigerer tropperne myndigt og med overblik. Men han mangler så i næste række, når der skal lægges pres på modstanderen længere fremme.

Netop presset er også hovedtemaet i pausen, hvor Younes dikterer og flytter rundt på holdet. Der blev også lyttet til ham, for det var et helt andet hold, der kom ud efter pausen. Efter en kedelig første del, kom der pludselig kan i løjerne.

– Det er mig, der lægger taktikken, det styrer jeg, siger en glad og lettet Younes efter 4-0 kampen, der Næstved-spilleren og kammeraterne i forårets kvartfinaler.

(se mere i gallerierne til højre)

Bliv fan på Facebook.