Jannik Jannsen jernede hattrick af sted

Sådan: Til trods for spænding i verdensklasse blev en enkelt præstation afgørende

Drengene fra Katrinedalskolen tog i mod Vallekilde-Hørve Skole. Det blev en spændende kamp, der blev afgjort i de døende minutter.

Allerede efter et minut og 54 sekunder satte Jannik Jannsen fra Katrinedalskolen bolden i nettet. To minutter senere var han alene med målmanden, men denne gang med bolden på stolpen.

Man troede så, at det ville være en walkover for Katrinedal mod Vallekilde- Hørve. Men et straffespark til Vallekilde-Hørve satte dem i gang. Rasmus Nielsen satte den sikkert ind. 1-1.

Arbejde sig ind i kampen
Vallekilde åd sig mere og mere ind i kampen. Og da Jannik brændte et par 'direktører' gjorde Andreas Andreasen det til 2-1 på et langskud, som Katrinedals målmand kun halvklarede.

Kampen var vendt. Få minutter efter smuttede Oliver Hemmingsen igennem Vallekildes forsvar ude i højre side og udlignede til 2-2.

Se også: TV: Slaget om hedenSe også: TV: Se målshow starte

Kampen bølgede frem og tilbage. Ikke det store fodboldspil, men meget med lange spark op i modstanderens halvdel, hvor der så blev løbet efter bolden.

Katrinedals Patrick Søborg og Vallekilde-Hørves Daniel Olsen var begge sikre sidste skanse på begge hold, derfor gik fiduserne til dem.

Spændende afslutning
Vallekilde kom foran igen ved Stephan Thørgersen.

Minutterne tikkede. Katrinedal pressede på. Endelig lykkedes det. Med fire minutter igen fik Jannik endelig prikket bolden i mål til 3-3.

På sidelinjen begyndte man at tale om straffesparkskonkurrencen. Katrinedal fortsatte sit tryk, og endnu engang scorede Jannik i det sidste minut til slut resultatet 4-3 til Katrinedalskolen.

Hattrick af Jannik. Dagens mand i skysovs selvom han brændte 3-4 kæmpe chancer.

Se også: Kæmpe profiler: Styrmand og assist-kongeSe også: God opbakning: Go, Svebølle

1 af 6 
2 af 6 Jannik Jannsen gør det til 1-0. (Foto: Søren Hansen)
3 af 6 Rasmus Nielsen udligner på straffe. (Foto: Søren Hansen)
4 af 6 Jannik med handsker lige inden han score det afgørende mål. (Foto: Søren Hansen)
5 af 6 Hannibal Herforth var frygteløs i sine indgriben i Katrinedals målet. (Foto: Søren Hansen)
6 af 6 
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere