Spiller Agger i Tingbjerg?

Kommende stjerne: Javvad leder efter en ny klub. I mellemtiden holder han styr på forsvaret i skolefodbolden

Javvad Naderi tog sig lige en slapper i pausen, og så var han klar til at storspille igen i 2. halvleg.( Foto: Niels Rasmussen)
Javvad Naderi tog sig lige en slapper i pausen, og så var han klar til at storspille igen i 2. halvleg.( Foto: Niels Rasmussen)

Javvad Naderi er på jagt efter en klub. En usleben diamant. En gut med et potentiale, der må kunne føre ham langt i dansk fodbold.

TV: Bedøm selv - er bolden inde?TV: Se Patrick Olsens fætter score

15-årige Javvad Naderi brugte samtlige af sine 192 centimeter på bedste vis, da han som forsvarsgeneral førte Tingbjerg frem til 4. runde med en sejr over Katrinedals Skole på 3-2.

Styr på arme og ben
Ikke alene er Javvad høj, han er også lidt ranglet, og som en anden Daniel Agger sparker han næsten kun med venstre ben. Overblikket er strålende, og næsten alt lykkedes for Javvad.

- Jeg vil meget med mit fodboldspil. Desværre gik vores hold i Brønshøj Boldklub i opløsning for tre måneder siden, så nu leder jeg efter en anden klub, lød det fra Javvad.

- De steder, hvor jeg har henvendt mig, siger de, at jeg skal begynde på 2. holdet., fortæller Javvad, der har afghansk baggrund, men er født i Danmark.

- Jeg har spillet fodbold hele mit liv, siger han.

Og det virker også sådan, når han spiller.

Matchvinder for Tingbjerg og modtager af fidusbamsen blev Abdullahi Aziz Omar, der bankede to frisparksbolde gennem muropdækningen til 1-0 og 2-1, mens Rojhat Cakmac scorede til 3-1.

Cool Camili og co.

Hos Katrinedals Skole ydede mange en flot indsats med Jesper Smidt-Jørgensen i spidsen. Et selvmål og et straffespark omsat af Blekim Jakupi bragte Katrinedals Skole meget tæt på en udligning.

Kampen blev spillet i en rigtig god atmosfære, der på alle måder var med til at pynte gevaldigt på Tingbjergområdets omdømme. Det gjaldt både spillerne og de mange tilskuere.