Bobjerg bedst i test

Kredfinale-klar: Bobjerg var bedst fra 11 meter - nu venter den største prøve

Bobjergskolen er klar til kredsfinalen. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Bobjergskolen er klar til kredsfinalen. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

Forud for kampen i kredssemifinalen Sjælland Midt udtrykte begge hold fra Antvorskovskolen og Bobergskolen stor respekt for hinanden, men begge hold var dog fortrøstningsfulde i forhold til egen kunnen, og man var glade for at være nået hertil i turneringen.

Stærke hold
Som kampen kom til at forme sig, så man tydeligt holdenes gensidige respekt. Begge mandskaber var vel organiserede. Bobergskolen fik Antvorskovs anfører Rasmus Grosen fint skærmet af og i den anden ende blev Bobergs farlige angrebsduo Emil Blom og Christian Madsen holdt i meget kort snor af to meget velspillende midterforsvarere hos Antvorskovs Ali Urzundal og Andreas Laursen (fidusbamse).

Se også: TV: Bomber Bobjerg i front

Den eneste chance, man kunne notere fra 1. halvleg, var da Bobergskolens midterforsvarer Labinot Prakshi var trukket med frem på en dødbold og headede snært forbi mål.

I pausen gav Antvorskovs træner Dennis Jensen gode råd med på vejen:

- Vi er oppe mod en god modstander. Lad være at lade jer stresse - og lad være at kommentere dommerkendelser.

Hos Boberg herskede optimisme:

- Vi har helt fat i dem, fortsæt med det, lød det fra træner John Flink.

Ikke mange ændringer
Anden halvleg startede som første med meget spil på midten af banen uden mange afslutninger, men midt i halvlegen fik Bobergskolens Mikkel Fletgaard 10 minutters udvisning, og det medførte et Antvorskovpres resten af halvlegen, men de helt store chancer udeblev.

Se også: TV: Sådan header man den i kassenSe også: Krøllede modstander på 20 minutter

Dog havde Nicolai Rasmussen et par muligheder, men begge gange tøvede han for længe, så en forsvarer nåede imellem.

Desuden måtte målmand Rasmus Torngård Petersen have hjælp af overliggeren for at redde et langskud fra Christoffer Clausen. At det ikke blev til mere, skyldes også et vel organiseret og heroisk kæmpende Bobergforsvar med Labinot Prakshi,(fidustrold) Tobias Jensen og Anders Juelshøj Jensen i spidsen.

Drama fra 11-meter
Efter 60 målløse minutter måtte man til straffesparkskonkurrence for at finde en vinder. Her indledte Antvorskov med at brænde sine første to forsøg, mens Boberg scorede på sine tre første, så alt lignede en afgørelse.

Men så gik der gummiben i det. Boberg brændte sine sidste forsøg, så efter fem spark var stillingen 3-3.

Efter Boberg kom på 4-3 i 6. forsøg, rystede målmand Rasmus sin tredje redning ud af ærmet, så hans kammerater kunne jublende kaste sig over ham, da de nu var i kredsfinalen.

Her venter det meget stærke hold fra Herstedvester skole, som har vist helt utrolige skræmmende i dette års turnering med profiler som Joel Kabongo og Magnus Hauser.

Se også: Hauser holdt hof
Se også: Big business fra Vestegnen

Bobergskolens forsvarsklippe, Anders Juelshøj er da også godt klar over, hvad det er for en opgave, der venter dem:

- Vi kender da lidt til dem (Herstedvester, red.), lød det fra Anders.

- Vi har jo både læst alt det, der står skrevet og set dem spille, så der er vist ingen tvivl om, at der venter os en helt sindsyg hård kamp.

- Har i en chance?

- Det bliver svært. Umiddelbart tror jeg, at vi nok er lidt længere fra en sejr, end de er.

- Men vi kommer for at give vores bedste, sluttede Anders Juelshøj.

Og det er netop også blandt Anders og hans kammerater i forsvaret, at recepten til sejr skal findes. Kan de holde disciplinen og lukke Herstedvesters farlige angreb ned, som de gjorde i dag mod Antvorskov, så er Bobjergskolen bestemt ikke uden vhancer. Men de kommer til at kæmpe for det.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere