Favoritterne fra Herstedvester

Noget at leve op til: De får nok at se til i kredsfinalen

De blåklædte fra Herstedvester byder op til et brag af en kredsfinale. (Foto: Henrik Schou)
De blåklædte fra Herstedvester byder op til et brag af en kredsfinale. (Foto: Henrik Schou)

Der venter en forrygende kredsfinale mellem Herstedvesters dygtige drenge og favoritdræberne fra Bobjergskolen fra Asnæs, når de to hold tørner sammen onsdag den 20. november på Albertslund Stadion.

Bliver en fodbold-fest
Rammerne er således sat, og der forventes et massivt rykind af tilskuere, som der plejer at være, når Herstedvester Skole spiller på hjemmebane.

Se også: ZOOM: Herstedvester Skole - Bobjergskolen

Hjemmeholdet må bære den tunge byrde og påtage sig favoritrollen. Allerede sidste år sigtede holdet efter en kredsfinale, men blev stoppet i Jægerspris. Det var et nederlag, der sved hos både spillere og trænere. Så målsætningen var klar fra første kamp her i efteåret. I år skulle det være. Allerede der udtalte en holdets store profiler i Timur Nafie:

- I år skal vi gå hele vejen.

Indtil nu har han haft ret. Al modstand er fejet til side med imponerende 29-2 som målscore. Kun i kampen mod naboskolen Egelundskolen var holdet ikke klasser bedre, men nøjedes der med en beskeden 2-0-sejr.

Mange profiler
Holdet vrimler med stærke spillere - og tilmed en landsholdsspiller med navnet Joel Kabongo. Han styrer forsvaret - godt bakket op af Oktay Sarabakir

Holdets bedste angriber er Magnus Hauser. Han er lynhurtig og skudstærk, og det har indtil nu givet 11 kasser.

Se også: Hauser holdt hof

Til at fodre ham ligger blandt andre Timur Nafie, som på sit cv har en prøvetræning i tyrkiske Galatasaray, og også Emilio Vidal har evnen til at finde medspillerne flot.

Se også: Kongerne af A-Town

Holdets helt store svaghed er deres evne til bruge munden på de forkerte tidspunkter. Det har indtil nu kostet et par af de gule kort, og gule kort kan blive virkelig dyre i kredsfinalen.

Vi har heller ikke set dem under hårdt pres og kan derfor ikke vide, hvordan de reager på at blive hårdt presset.

Bobjerg skal gi' den gas
Det bliver så en opgave for Bobjergskolen. Holdet kommer til Albertslund med seks sejre i bagagen. De fleste af dem er vundet på god fight og stor sejrsvilje.

I holdets sidste kamp blev favoritterne fra Antvorskov sendt ud efter straffespark.

Se også: Bobjerg bedst i test

Det var et resultat, der gav genlyd i kredsen, for Antvorskov havde netop slået en af kredsens helt store favoritter Marievangsskolen ud. Og netop Asnæs-drengenes store fight og sammenhold kan sørge for, at den kommende kredsfinale bliver en neglebidende affære.

Spillerne fra Asnæs kommer til Albertslund med stor ydmyghed, men fighterviljen er i top.

- Har I en chance mod Herstedvester?

Sådan spurgte vi efter deres sidste sejr.

- Det bliver svært, lød de fra Anders Juelshøj.

- Umiddelbart tror jeg, at vi nok er lidt længere fra en sejr, end de er.

Se også: Big business fra Vestegnen

- Men vi kommer for at give vores bedste, pointerede Anders Juelshøj.

Hvis det skal lykkes for Asnæs-drengene at vinde, så skal de to frontgribere Emil Blom og Christian 'Krølle' Madsen være virkelig skarpe. Og forsvaret skal holde et vågent øje med Magnus Hauser. Det kunne være en opgave for Labinot Praksi, der i flere kampe har vist flot forsvarsspil.

Bolden er rund. Den floskel har vi hørt før, men det er ikke desto mindre sandt. Vi glæder os til kredsfinalen på onsdag på Albertslund Park kl. 11.00

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere