TV: Magnus 'Den Store'

Styr på hoffet: Herstedvesters Magnus Hauser spillede suverænt i kredsfinalen

Magnus Hauser gjorde sit til, at Herstedvester kunne gå jubel-amok efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
Magnus Hauser gjorde sit til, at Herstedvester kunne gå jubel-amok efter kampen. (Foto: Henrik Schou)

På efterårets første rigtige råkolde dag skulle Herstedvester spille kredsfinale mod Bobjergskolen fra Asnæs. Kulden havde tilsyneladende skræmt en masse tilskuere væk, for der var temmelig tyndt besat på lægterne.

Super fede billeder fra kampen her:

Se også: Galleri: Herstedvester Skole - Bobjergskolen

De trofaste tilskuere, der havde trodset kulden, fik en glimrende fodboldkamp at se, og der var masser af mål at varme sig på.

Derudover fik vi tre gule kort, et enkelt straffespark, gode nærkampe samt en scoring direkte på frispark, så rigtig mange af fodboldens ingredienser så dagens lys i denne kredsfinale.

Klar på opgaven
Herstedvester var storfavoritter, og det var topscorer Magnus Hauser helt afklaret med:

- Jeg spiller på et hold til daglig, hvor vi ofte er favoritter, så det betyder ikke noget for min motivation

- Jeg vil vinde, lige meget hvem der er favorit, lød det fra Magnus.

Se også: TV: Topscorer: - Jeg ville jo gerne have den titel for mig selv

Hos modstanderne fra Bobjergskolen var man også klar over, at de havde underdogs-rollen, men som de sagde:

- Vi har før lagt en favorit ned, så det prøver vi også på i dag.

Et farligt femkløver
Knap nok havde dommeren fløjtet op, før Herstedvester sendte de fem forreste frem for med med samme at presse modstanderen tilbage.

Herstedvester har en stærk offensiv formation med Magnus Hauser på toppen, Serhat og Timur lige bag sig, Waqar på den ene side og Waleed på den anden.

Se også: TV: Dukkeføreren Nafie

Taktikken lykkkedes udmærket. Det var hjemmeholdet, der dominerede, og Bobjergsspillerne havde mere end travlt med at organisere sit forsvar. Det var ikke meget udeholdet kom over midten i det første kvarter.

Maskinen startet
Og efter ni minutter var der bonus til hjemmeholdet. Magnus Hauser tager et par træk ind feltet, bliver tacklet, holder balancen og fortsætter, og ved næste tackling dømmes der korrekt straffe.

Magnus tager selv og 1-0 til hjemmeholdet.

To minutter efter er det assistkongen Timur Nafie, der scorer til 2-0, og fire minutter efter er Magnus på spil igen. Han runder tre eller fire mand, før bolden sendes i kassen til 3-0.

Se også: Victor Larsen - Ryst i topscorer-bukserne!

Så skulle man tro, at Bobjerg gik i opløsning. Men tværtimod. De spillede nærmest mere frigjort, og især på kanterne kom de igennem til nogle farlige forsøg. Primært sat op af Christian 'Krølle' Madsen, som voldte hjemmeholdets forsvar visse problemer.

Joel Kabongo, der ikke var med i dag, blev ved at fortælle sine holdkammerater, at de skulle passe bedre på Christian:

- Han er hurtig og boldstærk, lød det fra sidelinjen.

Første halvleg endte 3-0 til hjemmeholdet, og det var trænerteamet godt tilfredse med:

- Godt angrebspres. Bliv ved at spille bolden rundt. Førsteberøringerne kan godt blive lidt bedre.

- Og hold nu bedre øje med nummer 14. (Christian Krølle Madsen, red.) Han får alt for meget plads, lød det i Herstedvester-lejren, inden de atter blev sendt på banen til anden halvleg.

Hør pausesnakken her:

</p><p><b>Satte tempo på drengen</b><br /> Her blev der øjeblikkeligt skruet op for underholdningen.</p><p>Direkte på frispark lige på kanten til det kriminelle felt sparker Magnus sit tredje mål ind efter kun tre minutter. Og hermed nærmer sig en førsteplads på topscorerlisten.</p><a id="_c44f1043-d84b-41a8-bea1-3349ea3e8259" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/article4596438.ece">Victor Larsen - Ryst i topscorer-bukserne!</a><br /><br /><p>Og minuttet efter er Waleed Saeed lige ved at smutte igennem. Han træder i bolden. Og hvem samler den op og sparker den ind - selvfølgelig Magnus Hauser, der dermed scorer sit fjerde mål, og hermed kommer på en delt førsteplads i topscorerdysten.</p><p>Og igen gentager første bhalvleg sig sig. Bobjerg kommer meget mere med i kampen, og uden nogen videre dramatik, ryger der samtidig et par gule kort op af dommerens lomme.</p><p>En dommer, der virkelig havde styr på drengene og deres adfærd.</p><p><b>Undgik den totale ydmygelse</b><br /> Bobjerg blev også belønnet for deres ihærdighed. Holdets bedste spiller i dag ved siden af Christian Madsen var Anders Juelshøj. Han tog nogle gevaldige løb i anden halvleg og på et af dem, var han med helt fremme og satte hovedet på et hjørnespark og reducerede til 1-5.</p><p>Bobjerg fik på fornemmeste vis udnyttet, at også Herstedvesters Timur Nafie havde fået gult kort, og derfor var Bobjerg i overtal ti mod ni.</p><p>Det blev dog ikke kampens sidste mål. Det blev nemlig scoret af indhopperen Emre Kücükavci, og dermed sluttede kredsfinalen med en fortjent og sikker sejr på 6-1 til Herstedvesters drenge.</p><a id="_476c56fb-90fb-45cd-9b3b-93d2b2e3c4ac" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandmidt/article4596468.ece">Indhopperen</a><br /><br /><p>Disse drenge, der allerede fra første kamp kækt udtalte, at de ville gå hele vejen. Endnu har ingen stoppet dem. Lad os se, hvad foråret bringer.</p><p>Dagen i dag skulle afsluttes med, at holdet og deres to dygtige trænere skulle ud og fejre sejren med en god middag ude i byen.</p><p><b>Se en smag på Herstedvesters flotte kombinations-spil her:</b></p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/yYaMqAHgPrM" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Det eneste minus var bare:</p><p>- Vi må desværre ikke få vores piger med, lød det skuffende for drengene.</p><p>Det kunne være, at drengene skulle få den deal med i deres næste aftale med trænerteamet.</p><a id="_6ce8bb1c-5c76-4adf-be46-252328dfe1bd" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 6 Magnus Hauser i konstant og sikker boldbesiddelse. (Foto: Henrik Schou)
2 af 6 Magnus sætter nemt to Bobjerg-spillere. (Foto: Henrik Schou)
3 af 6 Fire mål til Magnus Den store. (Foto: Henrik Schou)
4 af 6 (Foto: Henrik Schou)
5 af 6 Guldmedaljerne uddeles. (Foto: Henrik Schou)
6 af 6 Magnus Hauser gjorde sit til, at Herstedvester kunne gå jubel-amok efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere