TV: Sommerfugle i maven før guld

Uro uden grund: Waleed Saeed havde svært ved at sove dagen før kredsfinalen

Waleed i angreb. (Foto: Henrik Schou)
Waleed i angreb. (Foto: Henrik Schou)

ALBERTSLUND (Ekstra Bladet): Herstedvester Skole tog knap så pænt mod Bobjergskolen i kredsfinalen i Sjælland Midt. To hold i en 1/8-finale i verdens største skoleturnering, som begge havde kæmpet sig hele vejen frem til årets sidste kamp i kredsen. En plads i kvartfinalen midt i marts var på spil. Plus guld - eller sølvmedaljerne i Ekstra Bladet Skolefodbold som det øjeblikkelige bevis på at have vundet kredsen.

Se alle de fede billeder fra kampen HER:

Se også: Galleri: Herstedvester Skole - Bobjergskolen

Hjemmeholdet havde spillet fem kampe, og gæsterne seks. Der var 11 spillere på hver side af midten. Det hele var næsten helt lige. Lige til dommeren fløjtede kampen op.

Kæmpe favoritter
Drengene fra Albertslund sad på kampen fra start. Hver gang de stakkels gæster forsøgte at vende spillet, stod en hjemmedreng klar til at stjæle bolden. Det samme med de mange dårlige udspark fra keeperen, der igen og igen blev losset kort lige ud midt i banen til en modstander. De var i vildrede og anede ikke deres levende råd i første halvleg, der bare var en bølge af angreb fra de bolsje-lignende knægte fra Herstedvester.

Se også: TV: Magnus 'Den Store'

De røde og hvide striber var konstant på udkig og fandt hinanden flot med hurtigt presspil, der ofte kom over kanterne. En af dem er hurtige Waleed Saeed.

- Jeg havde sommerfugle i maven i aftes og svært ved at sove. Så vågnede jeg også et par gange og tænkte meget over den her kamp, siger han og fortsætter:

- Jeg vidste jo godt, vi har et godt hold. Stemmerne inde på Ekstra Bladets hjemmeside sagde også, at vi var 80/20 favoritter. Jeg havde også læst alt om de andre og regnede med en sejr.

Men alligevel var højrekanten altså nervøs. Det skulle dog hurtigt vise sig at være helt uden grund. 6-1 - sejren foran nærmest fornærmende få tilskuere kunne være blevet langt større. Burde have været langt større.

Oplæggeren
Mange af drengene kender hinanden fra den lokale klub BGA, det er en stor fordel.

- Vi kender hinanden ud og ind. Især mig og Serhat har spillet sammen i otte år. Det er rart at have en som ham på banen. Og især fedt at have et kendt ansigt at spille til, når det går stærkt.

For tilskuerne er det tydeligt at se det gode samspil, som især fra midten og frem er rigtig godt. Der er ingen svage punkter blandt de fem, som finder hinanden lynhurtigt og flot skiftevis tager løbet ned langs linjen og ind i banen.

- Mine egne løb i dag var ikke så gode, men normalt er det dem og mine driblinger, som er det bedste. Og så mine spark. Bare altså ikke lige i den her kamp, siger han med et stort grin.

Se også: TV: Dukkeføreren Nafie

Til gengæld han Waleed så noget andet, når han ikke selv skyder på kassen:

- Det blev da til to assists. Den ene var bare sådan en fumle assist, hvor jeg faldt med bolden. Så kom Hauser og tog bolden og scorede, det var så meget godt, når nu jeg lå der og rodede.

Storslået spiller
Netop at spille sammen med holdets helt store stjerne Magnus Hauser er i sig selv en oplevelse.

- Han er storslået. Bare overdrevet god. Han har også udviklet sig vildt meget på det seneste. I dag var han jo helt fantastisk, siger Waleed og uddyber:

- Det bliver jo ikke meget bedre end i dag. Han er også en god holdkammerat, der støtter og fortæller, hvad man skal gøre.

Flotte ord om den fremragende boldspiller fra Brøndby IF, som med fire kasser i kredsfinalen nu for alvor truer som topscorer i hele landet. Både han og Victor Larsen fra Hunderupskolen på Fyn har scoret 15 gange og er begge i forårets kvartfinaler.

HØR WALEED FORTÆLLE OM KAMPEN HER:

</p><a id="_53355baa-cd76-4e0c-8718-f882385ac351" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Her øjeblikket hvor Waleed falder i bolden og Magnus Hauser scorer. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 En flok glade knægte. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Magnus Hauser med guld om halsen. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Den stakkels keeper fra Bobjerg. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Waleed i angreb. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere