TV: Vil smadre sin gamle skole i finalen

Skoleskift: Waqar Ahmed har sat sig et helt særligt mål med Ekstra Bladet Skolefodbold

Waqar er svær at få bolden fra. (Foto: Henrik Schou)
Waqar er svær at få bolden fra. (Foto: Henrik Schou)

ALBERTSLUND (Ekstra Bladet): Cykelryttere taler om på en god dag at have diamanter i benene, hvis de pisker op ad et bjerg. I fodbold kan man også have diamanter, men det er en slags opstilling på midtbanen, som minder om Herstedvesters.

Se alle de flotte billeder fra kampen:

Se også: Galleri: Herstedvester Skole - Bobjergskolen

Når kalenderen siger 2014, og vi er i uge 13, spilles der kvartfinaler i Ekstra Bladet Skolefodbold. Her skal Herstedvester efter 6-1 - sejren over Bobjergskolen op mod vinderne fra Sjælland Syd, Nord eller Stokøbenhavn. Den kommende modstander kan gøre sig selv en tjeneste og lære disse fem navne at kende:

Waleed Saeed, Serhat Yildiran, Timur Nafie, Waqar Ahmed og især den klart største ædelsten af dem alle. Han hedder Magnus Hauser og spiller til hverdag i Brøndby IF.

Se også: TV: Dukkeføreren NafieSe også: TV: Sommerfugle i maven før guld

Idol fra Barcelona
På venstrekanten huserer den lynhurtige Waqar Ahmed, der konstant er en trussel.

- Jeg spiller i klub med Waleed og Serhat i BGA. så vi kender hinanden super godt. Det er en meget stor fordel på banen - og en af vores store styrker, forklarer han og peger på en anden af holdets styrker:

- Når vi er oppe i fart, så er vi rigtig farlige. Dem her i dag i kredsfinalen kunne slet ikke følge med.

Det er en meget klar og præcis analyse fra den unge fyr med Alexis Sanchez fra FC Barcelona som det store idol.

Hold nu kæft
Til gengæld er profilen lige så hurtig til at pege på noget af det, som holdet må og skal arbejde med over vinteren. To advarsler i kampen (Timur Nafie og Magnus Hauser) og optræk til ballade efter kampen. Selv om den lige var vundet 6-1.

- De skal blive bedre til at holde deres kæft og lade dommeren dømme. Præcis som Ekstra Bladet også har skrevet masser af gange. Det er helt rigtigt, forklarer den ærlige venstrekant og supplerer:

Se også: Otteren med nummer seks

- Hvad skal det ikke ende med, hvis vi kommer bagud en dag.

Også denne analyse rammer plet. Man kan kun frygte for den kamp, hvor Albertslund-holdet måske provokeres. Så er der næppe 11 mand på banen ret længe.

Rykket til København
De to dele af kampen var meget forskellige. Også for Waqar.

- Vi var meget bedre i første halvleg. Efter pausen slappede vi for meget af, vi kunne have scoret meget mere. Jeg havde jo også et skud på stolpen. Det ville have været så fedt at score i en kredsfinale.

Men for Waqar er der en anden kamp, der har hans helt store fokus. Nemlig selve finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Først her kan det nemlig lade sig gøre at møde et hold vest for Storebælt.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

Og her hører de sidste to års finalehold nemlig til. Hunderupskolen fra Odense vandt den store 50 års jubilæums-turnering i Parken og tabte så sidste år til Strandskolen, som tabte deres kredsfinale i mandags.

- Jeg har selv gået på Hunderupskolen. Mine forældre ville gerne have, vi rykkede til København. Så mig og mine søskende måske kunne få bedre muligheder for fremtiden, forklarer han og fortsætter:

- Så dem vil jeg sindssygt gerne møde i finalen. Dem vil jeg virkelig gerne have lov at slå, siger han med et kæmpe glimt i de store øjne. Og et af de smil han har det meget let med.

Foreløbig spiller de kvartfinalerne - to kampe er der til finalen lige før påske.

SE WAQAR PÅ TV HER:

</p>

1 af 5 Waqar i et af de mange og hurtige løb langs venstre kant. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Lige præcis her får Magnus Hauser et tåbeligt gult kort, der kostede ham 10 minutter ude. For sit forsøg på at påvirke dommeren til at straffe modspilleren. Han blev holdt ude resten af kampen for at undgå det røde kort. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Smukt. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Flotte detaljer i første halvleg. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Waqar er svær at få bolden fra. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere