TV: Myren på midtbanen

Arbejder hårdt: Louise Tranberg er over det meste af banen

Louise med bolden ved fødderne. Den situation skete mange, mange gange i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Louise med bolden ved fødderne. Den situation skete mange, mange gange i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Louise Tranberg er en af de spillere, der altid stilles store forventninger til og som altid kæmper en ihærdig kamp for at indfri forventningerne.

Se fakta om kampen

Hun er midtbaneslideren på holdet fra Herredsåsen. Hende, der ligger og fordeler boldene til de andre. Hende, der erobrer boldene og vender spillet. Hende,der gerne tager en ekstra løbetur for at lukke endnu et hul.

Se også: Kampfakta: Hjemmesejr efter kæmpe drama

Det kom til sin ret
Og det var der brug for i kvartfinalen mod Engelsborgskolen. Sjældent har man set holdet fra Herredsåsen været så usikre i forsvaret. Der blev spillet for meget på tværs, og der var mange dumme boldtab, som gav modstanderne fra Engelsborg oceaner af plads.

- Vi bliver nødt til at få vores aftaler bedre på plads inden næste kamp, kom det uden tøven fra Louise, der slet ikke var tilfreds med holdets indsats.

- Vi skal meget mere op på tæerne end i dag, og det kan vi også sagtens, mente Louise.

Hør interview med Louise og Laura Andersen inden kampen:

</p><a id="_1a998f22-7770-4072-80c2-0da32e857fd7" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4677950.ece">Dårligere defensiv end i hele efteråret</a><br /><br /><p><b>Det sker ikke igen</b><br /> Hun spiller fodbold i Kalundborg og er med for andet år. Så også hun har chancen for to finaler på to år, da holdet jo som bekendt kom i finalen sidste år i Aarhus.</p><p>- Men i næste kamp, semifinalen, skal vi være meget mere påpasselige - også selvom vi kommer foran med to mål som i dag.</p><a id="_96687c28-6227-4ee5-8e45-494a821f1c96" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4678068.ece">Galleri: Skolen på Herredsåsen - Engelsborgskolen</a><br /><br /><p>- Vi troede vist, at vi havde vundet den kamp, og det gjorde vi heldigvis også, men det kneb gevaldigt, og det skyldes selvfølgelig også, at vores modstandere i dag var gode, slog hun fast.</p><p>- Men vi var alt for selvsikre på et tidspunkt i anden halvleg , og jeg skal love for, at vi fik en lærestreg, så det gentager sig ikke, sluttede myreflittige Louise Tranberg.</p><a id="_e74ef348-e32d-441c-97b0-b2336f73f723" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Her runder hun Laura Gade. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Laura ved at komme fri, men myreflittige Louise hænger på. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Heller ikke Hannah Lohmann-Devantier kunne stoppe hende. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Her en klasse-duel med Ellen Perregard. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Louise med bolden ved fødderne. Den situation skete mange, mange gange i kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou)