TV: Emilio på kassen

Hoppede på mål: Efter et gult kort fik Herstedvesters kant en ny rolle

Emilio klar til dysten med Andy. (Foto: Henrik Schou)
Emilio klar til dysten med Andy. (Foto: Henrik Schou)

Da den intense semifinale mellem Stavnsholtskolen og Herstedvester gik ind i de sidste 10 minutter, kom de udeholdet i problemer. Først fik Hjalte Selcuk en advarsel, og tre minutter senere kom målmand Emil Larsen for sent med en glidende tackling, og han blev også præsenteret for et gult kort. To mand i undertal i stort set resten af kampen.

Se også: Kampfakta: Stavnsholt-sejr på straffe

Kom i straffe
Trænerne måtte handle hurtigt. På mål kom Emilio Vidal. Han startede flot med en redning på et frispark, og i resten af kampen blev han ikke sat på prøver, fordi Herstedvester satsede hele butikken og smed alt frem. Det kastede tre kæmpe chancer af sig, men Stavnsholtskolen havde i Magnus Hassing en glimrende keeper på sidste skanse ,så kampen endte 0-0.

Det betød, at Herstedvester stod uden egentlig målmand i den afgørende fase af semifinalen. Ikke ligefrem optimale betingelser, men Emilio havde selv tilbudt at stå på kassen, fordi som han sagde:

- Det har jeg prøvet sådan lidt for sjovt med mine venner, og en skulle jo derind.

Se også: TV: Finaleklar til baghaven

Gik på mål
Han sprællede forgæves i buret, selvom han formåede at få en modstander til at skyde ved siden af.

Efter kampen talte vi ham,og fik hans forklaring på, hvorfor hans hold tabte.

- Vi formår slet ikke at få gang i vores spil i dag, så det hele bliver lidt krampagtigt, og da vi også rager to dumme gule kort til os, så blev det svært.

- Når det blev mig, der tog tjansen på kassen, så var det fordi, jeg tilbød det selv.

- Vi er alle sammen dybt skuffede. Vi havde regnet med at gå hele vejen. Det er bare så ærgerligt at tabe en semifinale og så på straffe - uden en målmand, sluttede en dybt skuffet Emilio, der dog havde overskud til et lille smil, da han sagde:

- Tak for i år - det har været supersjovt at være med.

Se tv-klip med Emilio:

</p><a id="_6ee6218d-d515-4fb1-9795-6be5ac29de5b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 2 Han må se sig passeret. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Emilio klar til dysten med Andy. (Foto: Henrik Schou)