TV: Finaleklar Louise Cool

Nervepirrende afslutning: Herredsåsen overraskede i Ekstra Bladets skolefodboldturnering og er nu klar til finalen

Louise (med åben mund) i jubeldans med resten af holdet efter den tætte kamp. (Foto: Henrik Schou)
Louise (med åben mund) i jubeldans med resten af holdet efter den tætte kamp. (Foto: Henrik Schou)

Hvis Christian Eriksen var en skolepige, havde hun spillet på midtbanen for Herredsåsen. I stedet hedder hun Louise Tranberg, og i semifinalen mod Kalbyrisskolen var hun her, der og alle vegne. Med besnærende afleveringer og et køligt hoved ledte hun sit mandskab til en ny finaleplads. Den tredje i skolens historie.

Se også: Kampfakta: Herredsåsen i finalen igen

Tidligt under pres
Herredsåsen var ellers ret beset spillet i bund. De hvide fra Kalbyrisskolen pressede tungt, og ramte blandt andet træværket med et dommedagshug fra Sofie Morgenstjerne, ligesom der flere gange var optræk til mål. Især værternes livlige Louise Nielsen var en evig kilde til uro. Men når man ikke scorer på sine chancer, så plejer de andre at løbe med sejren. Og det var, hvad Herredsåsen gjorde i semifinalen.

- Det var helt vildt fedt. Vi blev ved med at tro på det. Vi blev ved med at kæmpe for det. Men det var vildt spændende. Jeg er så glad lige nu, siger Louise til Ekstra Bladet.

Se også: Galleri: Kalbyrisskolen - Skolen på Herredsåsen

Kølig når det gjaldt
For fjerde gang i denne sæson skulle Herredsåsen ud i straffesparkskonkurrence, og igen var det med fuld valuta for pengene. Selv sparkede Louise sit forsøg i nettet. Da det hele var afgjort, kunne hun sammen med resten af holdet lade sig hylde som finalist.

- Jeg tænkte ikke så meget over det. Jeg prøvede bare at fokusere på at sparke, siger hun.

Nu er det finaletid. Det er skolens tredje finale. De har før vundet den en gang før. Louise håber, at de kan gøre det igen.

- Vi må bare prøve at gøre de ting, vi er bedst til. Så må vi se, om det er nok, slutter hun.

Hør interview med hende her:

</p><a id="_7880696d-39f3-41a5-8024-72b4fd63f0c7" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandsyd/article4684177.ece">TV: Målhelt: Denne gang går vi hele vejen</a><br /><br />