TV: Lynet Emilie slog ned på kanten

Ikke nok: Den dygtige kantspiller Emilie Bybjerg var naturligvis skuffet efter nederlaget i semifinalen

Emilie (i hvid) kunne mange til med bolden - også i fart ude på kanten. (Foto: Henrik Schou)
Emilie (i hvid) kunne mange til med bolden - også i fart ude på kanten. (Foto: Henrik Schou)

Kalbyrisskolen styrede helt og aldeles spillet i opgøret mod Herredsåsen. En af de allerbedste var Emilie Bybjerg med 8-tallet på ryggen. Hvor var hun fremragende ude på kanten. Ingen kunne stoppe hende.

Hun susede bare forbi og indgik i flotte kombinationer med Katja Nielsen og Sofie Morgenstjerne.

Se også: TV: Kalby-ros for rammerne

Spillede som vindere
Holdet havde haft rigtig store forventninger til kampen, og var sikre på, de nok skulle vinde. Det forstår man godt.

De havde lavet 57 mål inden kampen, så bolden skulle nok blive puttet i Herredsåsens mål et par gange. Men nej, de manglede det sidste held hos Kalbyris, når de nærmede sig feltet.

Se også: TV: Se Stjerne-skuddet her

God optakt
Kalbyris var i fællesskab kørt fra skolen klokken 9.00, og efter omklædning var der dømt taktikmøde. Opvarmningen havde været god, og holdet var virkelig tændte. Klar til den meget spændende kamp.

- Spillet fungerde også rigtig godt, sagde Emilie efter kampen.

Aftalerne blev holdt, og spillerne løb fra hinanden. Det så flot ud. Der var kun det lille men, at man ikke fik puttet bolden over stregen. De troede dog på det hele tiden. Det lignede et spørgsmål om tid, før scoringen kom.

- Men de andre fightede fantastisk, lød det fra Emilie.

En af Kalbyris-chancerne:

</p><a id="_48b73106-f9d6-42de-9e79-798c37e4683b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandsyd/article4684175.ece">TV: Måtte se på i semifinale</a><br /><br /><p>Til næste år kan Emilie være med igen, for hun går kun i 8. klasse.</p><p>- Jeg har været med siden sjette, sagde profilen.</p><p>Hun kommer til at rende forbi et hav af back igen til næste år. Mange profiler kan ikke være med til næste år - blandt andre topscorer Louise Nielsen.</p><p>- Men jeg håber alligevel, vi får et godt hold - og kommer endnu længere.</p><p><b>Går faktisk ikke til fodbold</b><br /> Selvom det er svært at tro på, når man så Emilie på banen, forklarede hun:</p><p>- Jeg går slet ikke til fodbold, men jeg har da overvejet det - for det er en dejlig sport.</p><p>Emilie fik fortjent fidusen i semifinalen - stor kamp af hende. Også selvom det ikke blev til en sejr for Kalbyris.</p><a id="_4f1319a2-2e25-42bd-baae-7c877d381826" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />