Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nyt blod

Skolelukning: Der var forstærkninger på kortet i Slagelse

En kaotisk kamp om bolden. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
En kaotisk kamp om bolden. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

Inden dette skoleår fik Marievangsskolen fra Slagelse elever fra en anden skole i byen. Nørremarkskolen lukkede nemlig, så deres elever røg Marievangs vej.

Det betød samtidig forstærkninger til skolens drengehold i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det stod hurtig klart i Marievangsskolens første kamp mod Nymarkskolen på hjemmebane.

Se fakta om kampen

Den fysiske forskel
Nymarkskolen havde mest spillere med fra 7.- og 8. klasse, så Marievang havde det fysiske overtag fra start af.

Allerede efter 46 sekunder lå bolden første gang i Nymarkskolens mål, og efter 20 minutter var stillingen 5-0. Der var lagt op til en ordentlig øretæve, men til Nymarkdrengenes ros blev de ved at kæmpe, og i resten af halvlegen holdt de modstanderne fra scoring.

I pausen opfordrede Nymarkskolens træner sine spillere til at holde bolden ved jorden, og det forsøgte de at efterleve, men alligevel måtte de indkassere yderligere fire. 9-0 til Marievangsskolen blev kampens resultat.

LÆS OGSÅ: Hvor lang er du kommet?

Tallene løj måske lidt
Måske var sejren et mål eller to for stor. Forskellen på de to hold var ikke så stor igen. Det var især skarpheden, Marievang sejrede på.

Det skal blive interessant at følge Marievang videre i turneringen. Holdet har flere profiler - blandt andre angriberen Adam Larsen, der nettede fire gange mod Nymark, samt midtbanespilleren Emil Stendorf, der fik fidustrolden i kampen.

Hos Nymarkskolen gik fidustrolden til forsvareren Anders Friboe Olsen, og fairplay-håndklæde nappede den utrættelige midtbanespiller Enes Hidiroglu.

Bliv fan på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen