Kvit og frit

Drengerevanche: Drengene fra Friskolen slog kommuneskolen

Farlig frisparkssituation, men Vallekilde Hørves målvogter klarer flot (FOTO: Bjarne Friis Jensen)
Farlig frisparkssituation, men Vallekilde Hørves målvogter klarer flot (FOTO: Bjarne Friis Jensen)

Der var lagt op til et vaskeægte lokalopgør mellem de to store skoler i Hørve. Og lad det være sagt med det samme, vi blev vidne til et intenst lokalopgør, da Vallekilde-Hørve Skole tog imod Vallekilde-Hørve Friskole.

Respekt
Kampens start var præget af den respekt, der altid er i et lokalopgør, og spillet bølgede frem og tilbage.

Men allerede efter seks minutter kom Vallekilde Hørve Skole dog foran på noget der lignede et selvmål. Andreas Andreasen var sidste spiller fra kommuneskolen, der rørte bolden, som havnede i mål efter lidt klumpspil.

Målet virkede som en rød klud for Friskolens spillere, og i løbet af det første kvarter kunne man tælle mindst fire skud på stængerne/overliggeren. Men ind ville bolden ikke.

Brandt-godt
Men i det 19. minut tog Simon Brandt så sagen i egne fødder. På egen banehalvdel modtog han bolden, og så løb han simpelthen fra hele Vallekilde Hørve Skoles forsvar, og sluttede med at sparke bolden i mål med et sublimt skud til stilingen 1-1.

Stor var jublen blandt spillerne og de medbragte tilskuere, men den forstummede brat efter blot to minutter, da Stefan Thøgersen sendte bolden i mål til hjemmeføring 2-1. Denne stilling holdt sig til pausen.

Medvind
Efter pausen fik Friskolen medvind, men på trods at dette var det Vallekilde Hørve Skole, der havde det meste spil.

Det udmøntede sig dog ikke i mål, skønt der var chancer nok. Og så gik det, som det ofte går i den slags kampe. Pludselig var Friskolens Simon Petersen (bamsevinder) alene i gennembrud efter en lang stikning, og han levnede ikke målmanden nogen chance, men scorede til 2-2, og da han efter blot fem minutter gentog kunststykke, var Friskolen pludselig foran 3-2, og kampen havde taget en dramatisk vending.

LÆS OGSÅ:Stillede med to hold

Man kan ikke klandre Vallekilde Hørves forsvar for dette. Både bamsevinder Andreas Madsen og fair play-vinder Kristian Knudsen spillede en fremragende kamp.

Resten af kampen forsøgte Vallekilde Hørve Skole at udligne – men forgæves. Dermed kunne Friskolens spillere danse jublende omkring og fejre sejren.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen