TV: Te og Wienerbrød hjalp ikke

Stolt træner: Vestegnens træner sørger godt for sine piger

Vestegnens piger er slået på stregen. Ude af kredsfinalen med et knebent nederlag afgjort på straffe. (Foto: Henrik Schou)
Vestegnens piger er slået på stregen. Ude af kredsfinalen med et knebent nederlag afgjort på straffe. (Foto: Henrik Schou)

Træneren for Vestegnens piger, Michael, havde en travl dag i kredsfinalen.

Holdet mødtes som sædvanlig til morgen-te med wienerbrød for at lade op til kampen. Et ritual de har haft i alle kampe i dette års turnering.

ÅRETS STØRSTE GALLERI:

Se også: Galleri: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Dernæst skulle der sørges for indhegning af banen, organisering af den varme pause-te samt ikke mindst - det vigtigste - at sætte sine piger op til dagens kredsfinale.

Michael er stolt af sine piger. Det lyser ud af ham, mens han fra sidelinien dirigerer tropperne med positive tilråb.

Et ord med på vejen
Inden kampstart fik pigerne lige den sidste peptalk:

- Husk vores varemærke - vildskab, fight og sammenhold. Vi er positive hele vejen igennem, og vi har fået en supergod dommer, så alt er klar til kredsfinalen.

- Husk vi er i kredsfinalen piger. Nyd det. Det er stort, det I indtil nu har lavet.

- KOM SÅ TØSER! Sluttede Michael.

Hør Michaels snak til sine piger i pausen her:

</p><p>Hans piger fightede flot, selvom gamle skader brød op undervejs, blev de stædigt ved og bed smerterne i sig.</p><p>I pausen fik de både varm te og gode råd.</p><p>- Husk alt kan ske. Kampen er fuldstændig åben. Det her kan I sagtens gøre færdig, selvom de andre er dygtige, så kan vi slå dem, men det kræver fight.</p><p>Og det lykkedes Michael at få pigerne til at kæmpe rumpen ud af bukserne, men det blev stolperne, der i dag sendte Vestegnens piger ud af turneringen.</p><a id="_1ebb7e66-2e0c-47f8-95f0-46e11d99a349" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandmidt/article4823878.ece">TV: Brændte straffe: - Føler, at jeg har svigtet holdet</a><br /><br /><p>To gange i den ordinære tid og en gang på straffe ramte de stolpen uden at få mål, og Herredsåsen vandt 6-5.</p><p>Michael var skuffet efter kampen, som han mente, de burde have vundet:</p><p>- Men når skuffelsen har lagt sig, så skal jeg nok sammen med pigerne få noget godt ud af den her kredsfinale i denne her fantastiske turnering, som Ekstra Bladet arrangerer, sluttede Michael, inden han sagde:</p><p>- Tak for denne gang. Vi ses til næste år.</p><a id="_8e77cadb-46c4-4ff7-8aa6-001752e904ce" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Heller ikke opbakningen var nok. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Anfører Laura måtte se det hel smuldre mellem hænderne. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Vestegnens piger er slået på stregen. Ude af kredsfinalen med et knebent nederlag afgjort på straffe. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere