TV: Brændte straffe: - Føler, at jeg har svigtet holdet

Stolpe ud: Vestegnens Simone Skærbæk tog nederlaget særdeles tungt

Vestegnens Simone Skærbæk måtte bide tænderne sammen, da hun spillede med ondt i ryggen. (Foto: Henrik Schou)
Vestegnens Simone Skærbæk måtte bide tænderne sammen, da hun spillede med ondt i ryggen. (Foto: Henrik Schou)

Der var ikke spillet ret lang tid af dagens kredsfinale mellem Vestegnens Privatskole og Skolen på Herredsåsen, før Vestegnens Simone Skærbæk tog sig til ryggen og begyndte at humpe.

Se også: Se selv: Sådan skal en anfører være

Hun forsøgte at spille videre, men efter et kvarters tid måtte hun bede om at blive skiftet ud. Det var en klar svækkelse af hjemmeholdet, for Simone er en af de dygtige slidere på midtbanen, som også lægger nogle gode afleveringer fremad.

- Jeg har fået en rygskade af at spille fodbold, fortæller Simone efter kampen.

- Det har drillet mig i lang tid, og min fysioterapeut siger, at jeg skal holde pause fra fodbold og i stedet styrketræne ryggen.

- Men jeg følte, at jeg svigtede de andre piger, hvis jeg meldte afbud. Vi står i en kredsfinale, og det skylder jeg de andre. Hvis vi tabte, ville det jo på en måde være min skyld, hvis jeg ikke var med.

Se også: SLUT: Dielleza skød sejren hjem

Efter et hvil, nogle strækøvelser og lidt massage, meldte Simone sig da også klar igen. Simone bed tænderne sammen og spillede kampen til ende, som den seje pige og gode kammerat hun er.

Efter kampen stod Simone lidt for sig selv i et hjørne af omklædningsrummet og hang med hovedet. Hun så endda endnu mere trist ud end sine kammerater.

- Stillingen var 3-3 i straffesparkskonkurrencen, fortæller Simone.

- Og nu var det min tur.

- Jeg var helt rolig, da jeg lagde bolden til rette, og gjorde mig klar til at skyde. Jeg har prøvet det før, og sidste gang på skoleholdet scorede jeg sikkert.

- Så jeg havde bestemt mig for at gøre som jeg plejer, nemlig sætte bolden oppe i højre side, hvor målmanden ikke kan nå den.

- Men så fik jeg overplaceret skuddet, så bolden ramte stolpen oppe i hjørnet.

Se det brændte straffe her:

</p><p>Så ikke nok med den dårlige ryg havde givet Simone samvittighedskvaler, nu havde hun også det brændte straffe at døje med.</p><p>- Nu føler jeg, at jeg har svigtet holdet, og at det hele er min skyld, siger Simone brødbetynget.</p><p>Efterhånden som pigerne fik talt om det, hjalp det dog lidt på humøret.</p><a id="_7e4781f9-a075-4a3b-8575-6166b7a521a6" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandmidt/article4597282.ece">TV: De to keepere klar til straffespark</a><br /><br /><p>Der var jo blandt andet et par andre store chancer i dag, hvor stolperne stod i vejen, så det var bare stolpe ud for pigerne fra Vestegnen. Simone var bare den, der stod med det sidste af forsøgene, og hun har ingen grund til skyldfølelse.</p><p>Der var da også fuld opbakning fra træner Michael, da han kom i omklædningsrummet:</p><p>- Det er jo bare en fodboldkamp, tøser. I har fightet fantastisk flot og virkelig fungeret som et hold. Alle har ydet deres bedste hele vejen – også i dag.</p><p>- På mandag spiser vi sammen på skolen og tager en tude-kebab. Men hvor er jeg dog stolt af jer og af at I har fået sølvmedaljer, sluttede træneren.</p><a id="_e0516b44-f136-4019-abd0-85ad01e8c34c" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere