Forsvars-krumtap: - Fodbold bliver aldrig min foretrukne sport

God til det hele: Vestegnens Caroline Pilemark stod solidt i forsvaret, selvom hun er bedst med hænderne

Caroline Pilemark ligner en, der aldrig har prøvet andet. (Foto: Henrik Schou)
Caroline Pilemark ligner en, der aldrig har prøvet andet. (Foto: Henrik Schou)

Vestegnens Privatskoles pigehold er et hold med enkelte store profiler, en god bredde af solide fodboldspillere og nogle piger, som slet ikke spiller fodbold til daglig. En af dem er Caroline Pilemark.

- Jeg spiller ellers aldrig fodbold, fortæller Caroline.

- Kun i min mormor og morfars sommerhus, hvor jeg spiller lidt med mine fætre, når vi er der sammen. Min sport er håndbold, hvor jeg spiller U16 i 2. division. Så jeg er da vant til at bevæge mig med en bold.

- Måske er det også derfor, at jeg gennem idrætstimerne blev opfordret til at spille med I Ekstra Bladet Skolefodbold.

ÅRETS STØRSTE GALLERI:

Se også: Galleri: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Men helt ud af ingenting er interessen fr fodbold dog ikke kommet.

- Min far har nok også påvirket mig lidt. Han er meget interesseret i fodbold, og jeg har været med ham på Brøndby Stadion.

- Jeg kendte ikke rigtig reglerne, da jeg startede på skoleholdet. Især kneb det med offside. Det har min far også hjulpet mig med, når vi ser superliga i TV, og så har min anfører, Laura, fortalt mig om det. Jeg har også fået at vide i dag, at Laura styrer offside linjen, og at det er vigtigt, at jeg holder den, lød det fra Caroline.

Se også: TV: Anfører: - Det er bare så ufortjent

Det virker bestemt ikke som om, at Caroline er ny i gamet. Hun har virkelig flair for fodbold. Hun vinder mange nærkampe, og ikke mange kommer forbi hende i forsvaret.

Desuden er hun en dejlig fighter. Det er nok noget, hun har taget med fra sin håndbold. Frem for alt glemte Caroline ikke, hvilken sportsgren hun var med i i dag, så vi slap heldigvis for at se hende tage med hænder i eget straffesparksfelt.

- Jeg var rigtig nervøs op til kampen, fortæller Caroline.

- Der var jo også de mange tilskuere i dag, og det gav lidt ekstra kriller i maven. Men så snart vi var kommet i gang, forsvandt nervøsiteten.

Caroline var da også sikkerheden selv. Hun lukkede godt af og var ikke bleg for at støde lidt med frem, og hun sendte mange lækre pasninger af sted.

- Jeg kan jo også godt mærke, at min føling med bolden er blevet bedre og bedre, efterhånden som vi spiller flere kampe, fortsatte Caroline.

- Det har været fantastisk sjovt og hyggeligt at være med, og det er stort at nå helt frem til kredsfinalen og få sølvmedaljer, selv om jeg da gerne ville have været med videre i turneringen til foråret.

Se også: TV: Brændte straffe: - Føler, at jeg har svigtet holdet

Men helt overbevist om et karriere-skifte er Caroline dog ikke:

- Fodbold bliver dog aldrig min foretrukne sport. Det er stadig håndbold. Men jeg kan i hvert fald bedre følge med fætrene nu, når vi skal spille i sommerhuset, slutter Caroline med at stort smil.

Anfører Laura planter omgående en albue i siden på Caroline med ordene:

- Du er da god til fodbold. Du skulle melde dig til mit team.

Og det er da en flot anbefaling at få af en dygtig og rutineret spiller. Så hvem ved – måske får Caroline alligevel fodbold på sit program engang i fremtiden.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

1 af 5 Caroline Pilemark gik ind i alle nærkampe. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Vestegnens piger scorer på straffe. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Caroline Pilemark ligner en, der aldrig har prøvet andet. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere