TV: Killer Keller

Bund-rutineret: Trods sin unge alder er Herredsåsens målmand Rikke Keller allerede med for fjerde år

Rikke Keller. (Foto: Henrik Schou)
Rikke Keller. (Foto: Henrik Schou)

De sidste mange år, har navnet Skolen på Herredsåsen været et frygtindgydende navn både på drenge- og pigesiden.

Se også: Hende går der ikke mål ind på

Der er skolen, hvor eleverne kæmper om at komme på skoleholdet, og når man er kommet på, så forpligter det: God opførsel, sportslig indstilling og fight til det sidste, er bare nogle af de ting, som man skal udvise.

Genganger igen, igen
En af dem, der har været med de sidste fire år hedder Rikke Keller. Hun er målpigen på holdet, der i dag for andet år i træk blev kredsvinder.

TJEK ALLE DE FEDE BILLEDER UD HER:

Se også: Galleri: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Vi fangede Rikke umiddelbart efter holdet havde vundet på straffespark med 6-5 over Vestegnens Privatskole

Se interviewet med Rikke her:

</p><p>Selvom Rikke kun lukkede et mål ind i dag og sit tredje i hele turneringen, var der ikke kun tilfredshed at spore i den rutinerede mål-pige:</p><p>- Jeg stod rædselsfuldt i dag, så jeg skal vist takke mine holdkammerater for sejren i dag, startede Rikke uden tøven.</p><p>- Ikke engang et straffe kunne jeg tage, men vi vandt da heldigvis alligevel.</p><a id="_b0afb461-cac9-4f36-aefc-885356bec8af" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandmidt/article4823869.ece">Afsløring: Se ormen Keller i vilde moves</a><br /><br /><p>Rikke spiller fodbold i Raklev sammen med stort set alle sine holdkammerater, og hun har styr på historikken, når det gælder skolefodbold.</p><p>- Jeg er med for fjerde år, og i år er der med i dag lavet tre mål på mig, men vi har jo et par kampe endnu, inden vi er i finalen igen - for det SKAL VI, betonede Rikke uden tøven.</p><a id="_1725c619-1f73-489d-97ca-a518136d14ef" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br /><p>Hun kunne ligeledes huske, at de røg ud i femte runde for tre år siden (på straffe, red.), da de året efter tabte i kredsfinalen på hjemmebane til Himmelev, og sidste sæson da de i finalen i Aarhus tabte 1-3 til Kjellerup.</p><p>- Så i år det altså vores tur, lød det stålfast fra Rikke.</p><p>- Jeg vil super gerne møde Næstved (Kalbyrisskolen, red.), fordi jeg kender deres målmand, Christina Jensen. Vi har nemlig været til DBU-talenttræning sammen.</p><p>- Det kunne være sjovt at møde dem. Og slå dem ud selvfølgelig, sluttede en glad Rikke Keller.</p>

1 af 5 Rikke Keller omfavner dagens heltinde; Dielleza. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Rikke Keller på bagdelen. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Galde piger. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Rikke Keller. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere