TV: Anfører: - Det er bare så ufortjent

Så tæt på: Vestegnens Laura Kempf havde svært ved at skjule skuffelsen

Laura Kempf er langt fra tilfeds med dagens udfald. (Foto: Henrik Schou)
Laura Kempf er langt fra tilfeds med dagens udfald. (Foto: Henrik Schou)

Skolen på Herredsåsen havde netop scoret på deres femte straffespark i kredsfinalens straffesparkskonkurrence, og dermed slukket lyset for Vestegnens Privatskole.

SE ÅRETS STØRSTE GALLERI:

Se også: Galleri: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Laura Kempf fra Vestegnen flåede sit anførerarmbind af og kylede det ned i græsset i ærgrelse.

- Det er bare så ufortjent. Vi har så store chancer undervejs, men den ville bare ikke i kassen, snøftede Laura, mens hun kneb en lille tåre.

Se også: Se selv: Sådan skal en anfører væreSe også: TV: Te og Wienerbrød hjalp ikke

Det havde ellers været en perfekt dag. Pigerne fra Vestegnens Privatskole var mødtes til fælles morgenmad med friske rundstykker, fortalte Laura før kampen.

- Normalt spiller vi uden særlig mange tilskuere, men i dag samledes vores kammerater inde i byen og gik samlet gennem Tåstrup Hovedgade med bannere. Så der kom mange for at støtte os.

- Vi har lidt nerver på i dag, fortsatte Laura. Vi er oppe mod et stærkt hold, og det bliver en hård kamp. Vores skole har aldrig været så langt i turneringen før. Det forpligter os til at gøre noget ekstra, og det lægger lidt ekstra pres på os.

Træner Michael satte pigerne op og uddelte beroligende kram og gode råd til hver enkelt. Hans sidste ord inden dommeren fløjtede op lød:

- Så er det nu piger. Den der ikke skyder på mål, scorer ikke. Men husk – nyd det, det er en kredsfinale.

Desværre gik det ikke helt Vestegnens vej, der efter straffesparkskonkurrencen måtte se sig slået samlet 6-5.

Se også: TV: Brændte straffe: - Føler, at jeg har svigtet holdet

Efter kampen fortalte Laura:

- Nogle af os havde frygtet en snitter, og de kom da også med fuld fart fra start. Men vi kom hurtigt ind i kampen, og Jasmins flotte mål gav os selvtillid. Vi gik så desværre lidt ned, da de udlignede, men vi holdt dem stangen halvlegen ud.

Laura er ikke alene en dygtig spiller, som styrer forsvaret og samtidig har overblik og overskud til at gå med frem. Hun er faktisk her, der og alle vegne. Hun er også en god taktiker:

- Vi må stabilisere forsvaret, så vi går over til at spille 5-3-2, sagde Laura til sine medspillere i pausen.

- Vi skal først på bolden hele tiden, og få så lidt mere ro på tøser. Kom nu, vi kan godt.

Lauras taktik virkede, for spillet blev presset mere ned mod Herredsåsens mål, og med lidt mere held havde to skud på stolpen afgjort kampen til Vestegnens fordel.

Se Lauras eget straffespark her:

</p><p>Men det blev i bogstaveligste forstand til stolpe ud, da stolpen også stod i vejen for deres fjerde straffespark i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.</p><p>- Jeg var så nervøs, at jeg rystede over hele kroppen, da jeg skulle sparke, fortalte Laura.</p><p>- Men når først bolden er lagt på pletten, er det kun mig og målet.</p><p>Forinden prøvede Herredsåsens målmand at psyke Laura ved at lade bolden blive liggende lige for fødderne af sig ved mållinjen, så Laura selv måtte ind for at hente den.</p><p>- Det var ikke særligt sportsligt, var Lauras mening</p><p>- Men det rørte mig nu ikke.</p><a id="_5e78af61-a962-4c76-820f-409eb4247a3f" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br /><p>Og Laura virkede da også iskold, da hun sikkert placerede bolden uden for målmandens rækkevidde.</p><p>- Nu er det slut med skolefodbold for mig, fortalte Laura.</p><p>- Det har været superfedt at være med til og spille med en masse piger, som man ikke spiller med til dagligt i klubben</p><p>- Vi har et dejligt sammenhold, og vi hygger os. Og i år har det været klart det bedste år af de fem år, jeg har spillet.</p><p>På bænken ved siden af Laura ligger dagens fidusbamse for bedste præstation på holdet. Det er anden gang i år, at Laura får den.</p><p>- Den skal hjem og stå på hylden sammen med de andre - nu er der fem. Og så skal der også være plads til sølvmedaljen, sluttede Laura.</p><a id="_a4ffa53c-7984-4baa-afd7-1198b6054173" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandmidt/article4597341.ece">Råbte og skreg på sidelinjen</a><br /><br /><p>Lauras søde smil og gode humør er vendt tilbage, og der lyder igen latter fra pigerne i Vestegnens omklædningsrum, mens der drikkes Carlsberg Sport og Jasmin uddeler hjemmebagt drømmekage</p>

1 af 5 Laura Kempf gjorde det meste rigtigt. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Laura losser væk. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Scchou)
4 af 5 (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Laura Kempf er langt fra tilfeds med dagens udfald. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere