TV: Finalister klarede den på falderebet

Ingen let sag: Herredsåsen i andet slutspil i træk - men det var ikke let at komme dertil

Finalisterne fra sidste sæson har taget endnu et skridt mod en gentagelse. Kredsfinalen vundet på straffe. (Foto: Henrik Schou)
Finalisterne fra sidste sæson har taget endnu et skridt mod en gentagelse. Kredsfinalen vundet på straffe. (Foto: Henrik Schou)

Vestegnens Privatskole startede lidt nervøst, dog var anfører Laura Kempf og Viktoria Bindslev klar i midterforsvaret.

Men pludselig er bolden med to afleveringer lige udenfor Herredsåsens straffesparksfelt hos Jasmine Cazimi, der med er flot spark sender bolden over Herredsåsens fremstormende keeper, Rikke Keller, til 1-0 til Vestegnen. Shokstart for begge hold.

TJEK BILLEDERNE I ÅRETS STØRSTE GALLERI:

Se også: Galleri: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Efter det mål satte Herredsåsen turbo på angrebet – der nu bølgede ned mod Vestegnens mål i en stadig strøm – og i det ottende minut runder Laura Andersen Vestegnens keeper, Megan Spang, men skuddet havner i sidenettet.

Pressede på for en udligning
Og Megan fik en travl halvleg. Herredsåsen sidder nu på det hele. Dielleza Selmani ligger bare og fordeler bolde på midtbanen, og Vestegnens forsvar, anført at Laura og Viktoria og med de to backs Stefanie Skemer og Caroline Pilemark Bindslev, er under konstant pres, men kæmper heroisk for at holde Herredsåsen væk.

I det 15. minut taber Megan Spang en bold til hjørnespark, der efterfølgende udløser en gang ”tju-bang-bold”.

Se også: TV: Et trekløver taler ud

Så sker det. En flot stikning til Herredsåsens Laura Andersen ligger præcist mellem Laura Kempf og Viktoria Bindslev, og Laura Andersen kan derved bringe balance i regnskabet med en flot udligning.

Overtaget midten
Herredsåsens Dielleza og Louise Tranberg har nu fuldstændig styr på midtbanen, men henimod slutningen kommer Vestegnens lidt tilbage i spillet, og Mira Karaca har et kvalificeret skud mod Herredsåsens mål i det 22. minut. Selvom det stadig er Herredsåsen, der sidder på det meste af spillet, får Vestegnens piger lukket af i forsvaret.

I pausen omrokerer Vestegnen deres forsvar og sætter lille Emilie Bjerre ned i bagerste række til en tre-backs kæde med Laura og Viktoria, og lader Stefanie Skemer og Caroline Pilemark rykke længere frem på siderne. Det giver et pres fra Vestegnen, og nu må Herredsåsens keeper, Rikke Keller, gribe ind flere gange.

Og langsomt overtager Vestegnen mere og mere af spillet på midtbanen, og i det 18. minut hamrer Olivia Penter bolden på højre stolpe. Jasmine fanger riposten, men losser den over mål.

Se også: TV: Anfører: - Det er bare så ufortjent

Vestegnen har stadig styringen, hvor begge hold spiller meget omkring midtbanen. Vestegnens anfører, Laura, trækker flere gange med frem, og skaber farlige situationer.

Til slut er kampen lige ved at blive afgjort på en farlig tilbagelægning hos Vestegnen, men Megan Spang får reddet. Kort efter er kampen slut, og igen skal Vestegnen ud i Straffesparkskonkurrence. Sidst mod Hvalsø Skole vandt Vestegnen, da de scorede på alle deres skud, og Megan klarede et fra Hvalsø.

Denne gang fulgtes holdene til det fjerde spart, men så ramte Simone Skærbæk fra Vestegnen stolpen og ud, mens det efterfølgende skud fra Herredsåsens Louise Tranberg lige smuttede under Megan Spang i Vestegnens mål.

Se også: SLUT: Dielleza skød sejren hjem

I de to afgørende skud scorede først Viktoria Bindslev fra Vestegnens Privatskole, mens Dielleza Selmani afgjorde det hele til Herredsåsens fordel på det sidste.

Se pigerne i vild jubel efter det afgørende spark:

</p><p>6-5 til Herredsåsen over Vestegnens Privatskole. De orange piger er nu klar til forårets slutspil for andet år i træk.</p><a id="_ad1c007a-d996-4012-ae3d-5ba8d01eb131" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Yes! Dielleza har skudt det afgørende straffe. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (foto: Henrik Schou)
4 af 5 Glade Herredsås-piger. forståeligt nok. Kredsen vundet og klar til forårets slutspil. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Finalisterne fra sidste sæson har taget endnu et skridt mod en gentagelse. Kredsfinalen vundet på straffe. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere