TV: - Jeg er en dårlig taber

Drama hos tøserne: Herredsåsen trak igen det længste strå og sikrede sig en plads i slutspillet efter straffe

Dielleza Selmani på sin nye plads på midten. (Foto: Henrik Schou)
Dielleza Selmani på sin nye plads på midten. (Foto: Henrik Schou)

TAASTRUP (Ekstra Bladet): Uha, det var spændende. Kampen bølgede frem og tilbage. Begge forsvar stod godt, især bolværket hos hjemmeholdet Vestegnens Privatskole var fremragende. Deres anfører var som banens klart bedste spiller igen og igen på tværs af alt og alle. Men angrebet hos gæsterne fra Skolen på Herredsåsen er nu heller ikke, som det har været det tidligere. Langt fra.

Især sidste år var den helt gal. De scorede konstant. En af de værste til netop dette er stadig med. Hun spiller med på holdet igen i år, der er bare sket noget med hende.

Se også: Galleri: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen

Bjørnen vækket
Onde tunger vil mene, at man med årene bliver langsommere og mere tung bagude. Måske er luften heller ikke helt den samme. I pausen måtte Dielleza Selmani ærligt erkende, at hun ikke havde luft til at blive ved med at løbe.

- Jeg havde løbet helt vildt i første halvleg. Men det er fordi, jeg bliver sur, når der bliver scoret mod os. Sidste gang blev jeg også sur og scorede så selv. Det skete dog ikke i dag, forklarer hun og smiler.

Men bjørnen var blevet vækket, selv om luften ikke er den samme mere. Sidste år hamrede hun kasser ind på samlebånd. 19 mål i alt, topklasse. Nu er hun i denne sæson oppe på sølle tre mål. Til gengæld spiller hun fantastisk på midtbanen nu, hvor hun styrer det hele med flot overblik.

- Min rolle er jo en helt anden nu. Jeg spiller på midten sammen med Louise, hun gør det sygt godt. Nu er det så mig, der skal spille de andre oppe foran. Så scorer de.

Det er dog på mange måder et meget anderledes hold end i sidste sæson. Der mangler især to virkelig gode spillere på midten af banen, som virkelig er savnede i år. Det er helt tydeligt.

Se også: TV: Finalister klarede den på falderebetSe også: TV: Killer Keller

Jeg vil selv
Men som en af de 'store' på holdet i år, er der stort pres på hende:

- Jeg har godt kunnet mærke presset. Fordi der er skrevet så meget om mig på Ekstra Bladet. Alle forventer jo, at jeg scorer i hver kamp. Ligesom sidste år, fortæller profilen.

Det blev meget tydeligt, da kredsfinalen efter at være endt 1-1 skulle ud i straffe.

- Jeg kunne ikke rigtigt trække vejret, da det blev min tur, forklarer hun og uddyber:

- Man ved bare, at hvis man ikke scorer, så tales der om det i flere år.

Hun tog det på sig at sparke det sidste og afgørende spark, der kunne sikre sejren på 5-4.

- Det var bare sådan en kæmpe lettelse at være den, der kunne sætte den afgørende bold i nettet.

- Jeg kan ikke lade andre afgøre det. Det skal jeg selv gøre, slår den tidligere topscorer fast.

DIELLEZA LIGE EFTER KAMPEN I TÅRER:

</p><a id="_456f5c3a-8829-4bbd-ac4b-039f4a05356d" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandmidt/article4734618.ece">TV: Et trekløver taler ud</a><br /><br /><p><b>Gode råd er gratis</b><br /> Dielleza har et godt råd til de kommende modstandere:</p><p>- De skal bare lade med at score mod os. Så vækker de mig, og jeg kan jo nok endnu. Hvis det skal være, siger hun og griner endnu en gang.</p><p>Til sidst slår hun lige en ting fast med store søm:</p><p>- Jeg er nemlig en vildt dårlig taber.</p><p><b>Næste skridt</b><br /> Ved sidste <a href="http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/finalen/article1961449.ece">års finaler i Ekstra Bladet Skolefodbold, som blev spillet i Aarhus, tabte pigerne meget klart med 3-0 til Kjellerup Skole.</a> De forsvarende mestre er dog slået ud, da de tabte et af de mest spændende opgør i årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. En kneben 1-0 til Skolen i Midten, der vandt Jylland Midt og er klar til kvartfinalerne sammen med Byplanvejens Skole (Jylland Nord), Bording Skole (Jylland Syd) og Broskolen (Fyn). En af de fire kommer til Sjælland og skal spille finale enten 9 eller 10.april.</p><p>Nu skal Skolen på Herredsåsen igennem det samme, hvis de vil tage turen til skolens tredje finale. En vundet og en tabt siger listen nu. Hvis det skal blive til finale for andet år i træk, skal de slå vinderne fra Sjælland Syd, Sjælland Nord og Storkøbenhavn. En af disse i øst møder en af dem fra vest i den sidste kamp om de store pokaler. <a href="http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/article2138109.ece">Hvem det bliver, kan følges hver dag her.</a></p><p><b>HØR DIELLEZA FORTÆLLE OM EKSTRA BLADET SKOLEFODBOLD:</b></p><p><iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/lKf99GIlopE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><a id="_a57fe652-d3af-43d8-a839-967d404e8e70" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4823910.ece">Galleri: Vestegnens Privatskole - Skolen på Herredsåsen</a><br /><br />

1 af 5 Masser af skønne dueller. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Vild jubel lige efter sejren på straffe. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Så blev der sprøjtet med Carlsberg Sport. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Endnu en guldmedalje til samlingen. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Dielleza Selmani på sin nye plads på midten. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere