Overskuds-Olivia

Lokalopgør: Olivia og hendes hold vandt sikkert over deres lokale modstandere

De to piger fra Herstedvester Skole, til venstre Victoria Kirk Nielsen, 1. målskytte, og til højre Olivia Gerlach Mathiesen, der fik sit holds fidusbamse. (Foto: Erik Larsen)
De to piger fra Herstedvester Skole, til venstre Victoria Kirk Nielsen, 1. målskytte, og til højre Olivia Gerlach Mathiesen, der fik sit holds fidusbamse. (Foto: Erik Larsen)

Det var en fornøjelse at komme til Herstedvester Skole her til formiddag. Når man tænker på den regnmængde, der kom i løbet af weekenden, så var fodboldbanen flot kridtet op, nyklippet og uden vandpytter.

Se kampfakta

Sløv start
Herstedvester Skole havde den lette vind i ryggen i første halvleg, og de lavede også en lille belejring af modstandernes mål med en del hjørnespark til følge i kampens start. Men ind ville bolden ikke.

Herstedøster Skole forsvarede sig godt, men tilskuerne fik så til gengæld masser af målchancer i begge ender. Først i det 25. minut var hjemmeholdet tæt ved at komme foran, da de havde en dobbeltchance, der var megastor.

Se også: Væmmelige Vemmelev

Det var to store chancer, der begge blev reddet på målstregen. Dog blev det 1-0 to minutter senere, da Victoria Kirk Nielsen fik bolden med sig og trykkede af lige inden for straffesparkfeltet.

- Det sjove er, at jeg også scorede skolens første mål sidste år. Der endte kampen 1-1, derefter var der straffesparkkonkurrence, som vi tabte. Det rumsterede lidt i hovedet, efter jeg også scorede i dag, men nu gik det jo, fortalte Victoria efter kampen.

Pep-talk fra træneren
I pausen havde Herstedøsters træner travlt med at fortælle sine piger, at nu skulle de frem over stepperne, så de kunne få en udligning.

De pressede også på i 2. halvleg, der blev gået til den, og nogle af pigerne gjorde sig godt bemærket, specielt lagde man mærke til forsvarsklippen Andrea Kristensen, der også fik sit holds fidusbamse.

Se også: TV: Venneopgør

Men som det ofte går, når et hold presser på for at udligne, så kommer modstanderne til nogle store chancer. Netop dette skete midt i halvlegen, Olivia Gerlach Mathiesen kom fri og fik scoret fra kort afstand. 2-0 til hjemmeholdet og så kunne det såmænd også være blevet 3-0 kort før tid, da Victoria Kirk Nielsen kom fri, men målpigen Liv Dalsager var klar til opgaven.

Efter kampen fortalte Olivia, at hende og Victoria spiller på samme U17-hold i Albertslund-klubben BS72, og at der er et par stykker mere fra holdet, der spiller der.

- Vi er ikke så sammenspillede på skoleholdet endnu, men hvis vi er så heldige at få et par kampe mere, så kommer vi nok til at stå bedre på banen. Men nu er vi da kommet godt i gang, sagde Olivia efter kampen.

Se også: Ny Simon Makienok på vej