Gyserkamp endte i straffesparkskonkurrence

Uafgjort: To sene mål fra Broskolen tvang en afgørelse fra ellevemeter-pletten

Peptalk i pausen til pigerne fra Helms skole. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Peptalk i pausen til pigerne fra Helms skole. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

Kampen mellem Korsørpigerne fra Helms skole og Broskolen startede livligt med jævnbyrdigt og varieret spil.

Se kampfakta

Gode muligheder
Det blev til gode muligheder i begge ender, men dels kneb det med træfsikkerheden, dels tog begge holds målvogtere godt fra. Til gengæld kneb det for dem begge at skille sig ordentlig af med bolden, hvilket kostede flere mål.

I første halvleg kom de største chancer til Helms anfører Albert Køhler, der skød over samt til Broskolens Batol Hussein, der skød snært forbi.

Bedst som man troede at første halvleg ville ende uden mål, trykkede Helms Cecilie Hansen af et stykke udefra og med et  godt skud bragte hun sit hold foran.

Se også: De dominerende gæster

Smil i pausen
Denne scoring gav naturligvis pigerne store smil på, da de kom ud til pause. Træner Peter Thieme opfordrede dem naturligvis til at følge op på den positive afslutning på halvlegen.

Denne opfordring blev fulgt. Helms satte sig på starten af anden halvleg, og efter otte minutter gjorde Liv Cantby det til 2-0. Samme spiller var midt i halvlegen tæt på at lukke kampen, da hun ramte overliggeren.

Se også: TV: Emilie ville spille med drengene

Straffesparkskonkurrence
I stedet kom Broskolen stærkt tilbage, og på to mål inden for to minutter af Batol Hussein og Maria Gwinner var der pludselig balance, så man måtte ud i straffespark.

Her kneb det også med træfsikkerheden, specielt hos Broskolen, så Helms skole kunne trække sig ud med en sejr på 5-3.

Se også: TV: Granits kammerater vandt for ham

Hos Broskolen bemærkede man især den meget arbejdsomme anfører Laura Adolph samt den lille midtbanespiller Karla Rusotti, som fik fidusbamsen, samt den myreflittige Maria Gwinner, som fik fairplay-prisen.

Hos Helms skole fik Vicki Rasmussen fidusbamsen for virkelig godt spil, ligesom også anfører Alberte Køhler og Ida Frandsen var meget flittige.

Følg os på Facebook

1 af 2 Broskolens heppekor. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
2 af 2 Peptalk i pausen til pigerne fra Helms skole. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)