Ægte opgør

Drama: Medrivende kamp mellem de talentfulde rivaler

Baunehøjs piger scorer. (Foto: John Froman)
Baunehøjs piger scorer. (Foto: John Froman)

Baunehøjskolen tog hjemme mod de lokale rivaler fra Jyllingeskolen, og denne kamp havde alt den drama et ægte lokalbrag bør have.

Se kampfakta

Medrivende kamp
Fra dommerens første fløjt blev der givet og taget overalt på banen, og kampen havde i den grad nerve. På denne solskinsdag i Jyllinge blev de mere end 300 tilskuere vidne til en tæt og særdels medrivende kamp.

Der var ingen tvivl om, at der stod ære og stolthed på spil. Begge skoler er stærkt repræsenteret på Jyllinge FC pigeungdomshold, og derfor kendte spillerene også hinanden, hvilket selvfølgelig gav nogle drabelige dueller. Men en god dommer viste sine kvaliteter, og kampen blev gennemført på fornem vis.

Se også: TV: Ny træner hiver sejren i land

Store hjerter og hårde skuldre
Der skal gå hele 18 minutter, før vi får dagens første scoring. Efter lidt kaos foran Jyllinge spillernes mål sparker Sandra Forsing Baunehøj skolen foran. Målet satte blot endnu mere tryk på kampen, og resten af halvlegen blev der fightet med store hjerter og hårde skuldre.

I pausen var det to meget opstemte trænere, der på hver deres vis gejlede pigerne op til de afgørende sidste 30 minutter. Hjemmeholdet lagde et godt pres på, og især holdets anfører Louise Lind og Signe Schultz leverede flotte præstationer på højt niveau. Men også Jyllinge skolen viste glimrende, ting og især Freja Jensen og Julie Nielsen lyste op.

Se også: Overskuds-Olivia

Kampens målscorer
Men Baunehøj havde mere at skyde med, og i det 46. minut scorer Sandra Forsing sit andet mål og bringer hermed Baunehøjskolen på vinderkurs. Jyllingeskolen havde ikke tænkt sig at give op - tværtimod. Flere spillere blev skubbet frem, og med lidt held og skarphed kunne der være skabt muligheder, men i stedet slår hjemmeholdet contra, og på en episode i straffefletet dømmer dommeren korrekt straffespark til Baunehøjskolen. Holdets stærke anfører Louise Lind udnytter chancen til at bringe Baunehøjskolen foran med 3-0.

Efter kampen var der stor ros til begge mandskaber for deres positive indgangsvinkel til dette lopkalopgør, og en af dagens mindste Signe Schultz fra Baunebjerg fik fortjent årets første fidusbamse for sin flotte kamp. På Jyllingeskolen blev det Louise Nielsen, der fik bamsen. Louise spillede en flot kamp på højre back. 

Se også: Gyserkamp endte i straffesparkskonkurrence