De mange chancer var ikke nok

Gyser: Heldet var ikke nok

Baunehøj jubelscener. (Foto: John Froman)
Baunehøj jubelscener. (Foto: John Froman)

Dagens opgør blev en flot kamp, hvor Baunehøjskolen leverede en fantastisk imponerende holdindsats med fight og løbevillighed, der sjælendt er set. Jyllinge skolen anført af Lyngbyspilleren Casper Rasmussen spillede en god gang teknisk fodbold, men udfaldet af kampen gav altså en sejr til de fightende drenge fra Baunehøjskolen på 2-1.

Se kampfakta

Lidt nervøs start
Baunehøjskolen blev ikke nævnt mange chancer i dagens opgør, men efter en lidt nervøs start fik holdet lidt efter lidt fat i opgaven og fik kæmpet sig langsomt ind i kampen. I det 20. minut sker så det, alle troede umuligt. Baunehøjskolens netop indskiftede Mathias Kyed slipper igennem på højre side, og Mathias svigter ikke og bringer sikkert sit hold foran 1-0. Målet skabte vilde jubelscener fra de undertippede Baunehøjskoles supporters, og der var vild stemning blandt de mange tilskuere.

Se også: Gyserkamp endte i straffesparkskonkurrence

Stemningen fortsætter
2. halvleg fortsatte, som den første sluttede. Jyllingeskolen havde spillet, mens Baunehøjskolen arbejde stenhårdt, og man kan kun blive imponeret over den vilje, der bliver udført på banen. I det 50. minut tilkendes Baunehøjskolen et korrekt dømt straffespark, og holdets anfører Mads Linde viser overskud og sikkerhed og bringer sin skole foran 2-0. Oliver Rasmussen bringer spændingen tilbage i kampen, da han sparker en bold i mål fra 25 meters afstand, absolut kampens flotteste detalje.

Se også: TV: Ny træner hiver sejren i land

Spænding
Kampens sidste 10 minutter blev en hæsblæsende affærer. Jyllingeskolen smider alt med frem og presser på. Chancerne udebliver heller ikke, men på en dag hvor heldet tilsmilede Baunehøjskolen, var det ikke nok, og kampen sluttede med sejr til hjemmeholdets underdogs.

Christian Madsberg spillede en flot kamp i Baunehøjskolens centrale forsvar og fik fortjent fidusbamsen, mens Oliver Rasmussen foruden sit flotte mål spillede en solid og flot kamp på den centrale midt på det tabende hold fra Jyllingeskolen.

Se også: Ægte opgør