Aldrig tvivl om udfaldet

Tæsk: Jægerspris-drengene cruisede videre med 6-0 over Solbakkeskolen

Oliver Fuglholm fra Jægerspris Skole. (Foto: Peter Skov)
Oliver Fuglholm fra Jægerspris Skole. (Foto: Peter Skov)

På en fantastisk smuk opvisningsbane i Jægerspris i vidunderlig solskin udkæmpede de to naboskoler endnu et slag om at blive bedste skole i den tidligere Jægerspris kommune.

Se kampfakta

Spillede fortrinlig kamp
Og der var på dagen ikke meget tvivl om udfaldet. Dertil var hjemmeholdet fysisk og teknisk bedre end sin modstander. Hermed ikke sagt at udeholdet spillede dårligt. De spillede en helt fortrinlig kamp. Kæmpede med både næb og klør mod overmagten.

En meget flot og velspillet kamp hele vejen i gennem og til tider i meget højt tempo. Og det er egentlig fantastisk, at der også i det område hele tiden udvikler sig så talentfulde spillere på så højt niveau, som tilfældet var i dag.

Se også: Byens Skole er byens hold

Kampen endte 6-0 efter 2-0 ved halvleg.

Hjemmeholdets målscorere var anfører Niklas Petersen, Oliver Fuglsang (to), Magnus Andersen (to), Alexander Madsen.

På udeholdet var det svært at finde spillere, der gjorde en absolut forskel, da alle på dagen havde et meget højt niveau.

Stod godt
Udeholdets målmand Magnus stod en ganske fortrinlig kamp med en mindre skønhedsfejl af ham i forbindelse med et mål gjorde forskellen. Fidusbamsen gik til Jonas Hansen som vel var her og der og alle vegne.

Se også: Tromlede videre

Fidusbamsen på hjemmeholdet gik til Oliver Fuglsang. En meget spændende spiller med rigtig god fart i fødderne, snævre driblinger både højre og venstre om og med en evne til hele tiden at løbe de rigtige steder hen.

Men generelt et godt hjemmehold på et meget højt niveau. Alexander Strunge Hartley, anfører Niklas Petersen og Magnus Andersen meget seværdige og spændende spillere. De blev dog kun gode, fordi holdets øvrige spillere også har et meget højt niveau.

Se også: Talentfulde unge piger

Fairplayprisen gik til udeholdets anfører og Patrick Sørensen, som hele kampen igennem i forsvaret kun brugte regulære midler i hans bestræbelser på at standse hjemmeholdets angribere.

1 af 3 Jonas Hansen fik fidusbamsen for Solbakkeskolen. (Foto: Peter Skov)
2 af 3 Anfører og første målscorer, Niklas Petersen fra Jægerspris Skole. (Foto: Peter Skov)
3 af 3 Oliver Fuglholm fra Jægerspris Skole. (Foto: Peter Skov)