Sidste års semifinalister røg ud

Hævn: Øster fik revanche for 'ægget' fra Vester på 0-6 sidste år og vandt 4-2.

Ibrahim fører an. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Ibrahim fører an. (Foto: Stig Sinius Nielsen)

Kampens dommer, André Mickey, startede med at fejre DBU's fair-play-uge med indmarch og billeder af anfører og dommer, der giver hinanden håndslag på fair-play.

Se kampfakta

God dommer
Selv om der blev uddelt tre gule kort i det medrivende lokalopgør på Albert Park - blev kampen afviklet i en rimelig fair-play ånd - og begge hold havde ros til dommeren for hans ledelse af kampen.

Se også: Et enkelt mål var nok

Første halvleg begyndte nervøst, men Herstedøster skole fik dog hurtigt styr på spillet, og ikke mindst anfører Ibrahim Samrawi havde flere farlige forsøg - men Herstedvester Skole havde en hel formidabel målmand i Ask Enevold, der klarede det ene forsøg efter det andet, og havde stor andel i pausestillingen blev 0-0.

I det sidste minut havde Vester endog et meget nærgående forsøg ved Muzzammil Akhtar - den eneste spiller på dagens Herstedvester-hold, der fik spilletid på sidste års succeshold.

Se også: TV: Nynne til forskel

Presset fortsatte
I 2. halvleg fortsatte Herstedøsters pres - og der skulle et halvt selvmål til før et afrettet skud fra Ibrahim Samrawi i det 5. minut, før bolden havnede bag Ask Enevold. Seks minutter efter viste Ibrahim Samrawi sin formidable sparketeknik, da han lobbede bolden over en sagesløs Ask Enevold til 2-0 - det er fuldt forståeligt, at han er udtaget til U16-landsholdet.

Minuttet efter fik Herstedvester et gult kort - det benyttede Herstedøster til at vise samarbejdet mellem FCK'eren Ibrahim Samrawi og Brøndby-spilleren Alexander Lorentzen til scoringen til 3-0. Og da Vester minuttet efter fik yderligt et gult kort - var alle enige om, at den kamp var afgjort.

Se også: Fysikken gjorde forskellen - tabte 16-0

Reducering
Men da Vester igen kom på 10 mand fik lille Muzzammil Akhtar vristet sig fri og reducerede til 1-3 - og kort efter fik Vester tilkendt et straffespark og Øster et gult kort.

Muzzammil Akhtar udnyttede flot straffesparket - 2-3 - og nu var det pludselig omvendt: Øster med 10 mand og Vester med 11 - sensationen lurede.

Onde minder
Men så lukkede Victor Pihl Hansen kampen med en scoring i overtiden til 4-2 til Herstedøster skole over Herstedvester Skole.

Se også: Tre år tre bamser

Efter kampen spurgte referenten Vesters Muzzammil Akhtar, om hvordan man havde det efter, Herstedvester Skole tabte semifinalen sidste år på straffespark. Muzzammil blev meget stille og havde tydeligvis ikke lyst til at tale om det:

- Vi havde det rigtigt dårligt i meget langt tid - det var så uvirkeligt efter holdet  havde været så gode i alle de andre kampe.

Han smilede dog over, at han næste ene mand, var lige ved at vælte resultatet i dag.

Se også: Haris vil gøre som Ronaldo

Østers Ibrahim Samrawi sagde smilende:

- Det var ved at blive meget spændende til sidst - det var godt Victor lukkede kampen, og vi revanchen for de 0-6 sidste år - nu vi må have forbedret forsvaret til næste kamp.  

1 af 6 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
2 af 6 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
3 af 6 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
4 af 6 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
5 af 6 Fair Play. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
6 af 6 Ibrahim fører an. (Foto: Stig Sinius Nielsen)