Lige gode om det

God kamp: Derfor havde begge hold stor ære af kampen

Vipperød pressede hårdt på at få det udlignende mål med mange spillere i Jernløses forsvarsfelt. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
Vipperød pressede hårdt på at få det udlignende mål med mange spillere i Jernløses forsvarsfelt. (Foto: Bjarne Friis Jensen)

Holdleder Christian Cramer samlede sine spillere lige inden kampen for at give dem den sidste instrukser:

- Der skal kæmpes samtlige minutter hele kampen. I bliver nødt til at sætte jer igennem for jeg er sikker på, at det bliver fysikken, der bliver den afgørende faktor i dag.

Scoring
Måske har hans spillere ikke hørt ordentlig efter, for efter blot 2 minutter lå bolden i Jernløses mål sat derind af Vipperøds Tobias Pedersen. Men så kan det ellers være, at der blev skruet op for både tempo og teknik, og kampen udviklede sig til en flot kamp mellem to hold, der havde styr på både spilforståelse og fysik. De to forsvar stod rigtig godt, og den hurtige forsvarsdirigent Kenneth Carmel (fairplay-vinder) dirigerede sine spillere flot.  Spillet bølgede frem og tilbage, men de to forsvar spillede rigtig flot og sikkert, hvilket ikke levnede megen plads til angriberne. Det var faktisk en kamp, hvor slaget om midtbanen blev afgørende.

Se kampfakta

Alle havde faktisk gjort klar til pause, men så smuttede Jernløses Tobias Møller igennem Vipperøds forsvar og scorede til halvlegsstillingen 1-1 i dommerens overtid. I pausen konkluderede Vipperøds Kenneth Carmel indsatsen på denne måde:

- Vi spiller sjusket, og vi holder ikke vore pladser specielt i forsvaret.

Havde ret
Det skulle vise sig, at han fik skæbnesvangert ret, for anden halvleg var ikke fem minutter gammel, før det lykkedes Jernløses Oliver Wallin at score til 1-2.

Se også: Udnyttede chancerne

Nu skulle Vipperød frem på banen og det lykkedes også holdet at tilkæmpe sig et spillemæssigt overtag. Især de to bamsevindere Jernløses Jonas Christensen og Vipperøds Patrick Therkildsen kæmpede hårdt for at gå sejrrigt ud af kampen. Men selv om der blev kæmpet til sidste blodsdråbe og uden yderligere scoring, blev kampen afviklet i en fair ånd. Så er det en fornøjelse at overvære sådan en kamp. Blot synd, at der skulle findes en vinder, for begge hold havde meget stor ære af kampen.

Se også: Vandt håneretten

1 af 2 Jernløses August Danmark tæmmer bolden i kamp med Vipperøds Peter Hansen. (Foto: Bjarne Friis Jensen)
2 af 2 Vipperød pressede hårdt på at få det udlignende mål med mange spillere i Jernløses forsvarsfelt. (Foto: Bjarne Friis Jensen)