Bedre end drengene

Seje tøser: Læs hvorfor de var bedre

Der bliver kæmpet om hver bold. (Foto: Gert Smistrup)
Der bliver kæmpet om hver bold. (Foto: Gert Smistrup)

- Ja, vi kan i hvert fald gøre det bedre end drengene, siger Holbæk Lille Skoles piger inden kampen mod naboerne fra Stenhus Kostskole.

Se kampfakta

Dårlig start
Lilleskolen fik en uheldig start, da Frederikke Knudsen blev noteret for et hurtigt selvmål, 50 sekunder var der gået. Stenhus mente det var Celine, der havde skudt så hårdt, så målmanden ikke kunne holde bolden. 1-0 til Stenhus. Et øjeblik efter stod det 2-0, da Celine Waage scorede hos en noget passiv målmand Helene Larsen.

Se også: Modstod presset

Celine scorer igen
Efter 10 minutter står det 3-0 til Stenhus da Celine igen har scoret. Til trods for cifrene ser holdene ret lige ud med en lille overvægt til Stenhus, der angriber, men Lilleskolen forsvarer godt. Godt sammenspil og flere farlige chancer til Stenhus og efter 22 minutter drøner Sarah Huniche et flot mål ind. 4-0 til  Stenhus. Et par minutter senere 5-0 ved Sidsel Rasmussen.

Se også: TV: Agnetes opvisning

Presset bliver ved
Vi er i gang med 2. halvleg og Laura sender Celine af sted til en farlig situation foran lilleskolens mål. Stenhus fortsætter presset fra 1. halvleg og Celine scorer til 6-0. Minuttet efter scorer Kristine Heitmann til 7-0. Frederikke, Clara og Laura fra lilleskolen forsvarer efter bedste evne, men er oppe imod overmagten. Efter overlegent pres fra Stenhus scorer Laura Hvidtfeldt og Sofie Blicher til 8-0 og 9-0. Til slut er det rent tiki taka fra Stenhus, men lilleskolens piger gjorde det alligevel bedre end drengene.

Se også: Gule kort kostede dyrt

1 af 3 Celine Waage scorer et af sine mål. (Foto: Gert Smistrup)
2 af 3 Kristine Heitmann og Sofie blicher spiller flot sammen. (Foto: Gert Smistrup)
3 af 3 Der bliver kæmpet om hver bold. (Foto: Gert Smistrup)