TV: Pedersens piger sejrede

Sejt: Anføreren havde styr på sin trup

Gang i kampen. (Foto: Erik Elmelund)
Gang i kampen. (Foto: Erik Elmelund)

Holbergskolens leder hedder Daniela Torres-Pedersen og har lidt spansk afstamning. Daniela var leder for såvel pigerne som drengene i dobbeltopgøret mod naboskolen, Stenlille Skole. I begge kampe blev det til hjemmesejre.

Se kampfakta

Holbergskolen var ellers tæt på at komme bagud i Stenlilles første og næsten eneste angreb i 1.halvleg, hvor det var Ida Skovgaard, der bragede bolden på stolpen uden chance for Mette Kristensen i Holbergskolens mål.

Straffe
Herefter stod der faktisk Holberg på det meste og i 7.minut fik holdet tildelt et korrekt dømt straffespark af den rolige og pædagogiske dommer Jørgen Jørgensen fra Sorø. En af de mest fremtrædende Dianalund-piger, Laura Baltzer Larsen omsatte sparket usvigeligt sikkert i det ene målhjørne uden chance for Sofie Faurholt, der vogtede Stenlilles mål i 1.halvleg, hvorefter hun i pausen byttede trøje med Marlene Jensen, der senere igen måtte aflevere trøjen tilbage på grund af en mindre skade.

Se straffesparket her:

Laura scorede yderligere til 2-0 som blev pausestillingen. På Holbergskolens højre side dominerede ”Frede” alias Frederikke Christensen med en masse fremløb og gode indlæg. Hun fortsatte de gode takter i 2.halvleg og øgede til her til 3-0 godt hjulpret af en forsvarer fra Stenlille.

Stenlilles fremragende anfører, Signe Rossing reducerede til 1-3 og udtalte efter at hun havde fået bamsen:

- Nu fik vi da scoret et mål i år.

Caroline Hansen cementerede Holbergskolens fortjente sejr til 4-1 kort før tid.

Se også: Lidt bange for naboen

Kæmpede godt
Begge hold bestod af en del piger, der til daglig ikke spiller fodbold i nogen klub og flere af dem kæmpede fortrinligt bl.a. Stenlilles Freja Berggreen, Kirstine samt Cecilie Bohlbro, der sluttelig råbte ud til leder Morten Hansen efter en opfordring til stadig at kæmpe:

- Nu kanjeg altså ikke mere.

Se også: TV: Hævnen er sød

Klubspillerne dominerede, men alle fik noget ud af kampen. Især var anfører Signe Rossing god til at vise sine medspillere, hvordan de skulle agere. Samme Signe satte holdets formation op før kampen.

Se videoklippet her:

På vinderholdet lyste udover Frederikke især Laura  Baltzer og forsvarsspilleren Emilie Christensen op. Her var der oså en del, der ikke spiller fodbold til daglig.

Se flere videoer fra kampen her

1 af 3 (Foto: Erik Elmelund)
2 af 3 (Foto: Erik Elmelund)
3 af 3 Gang i kampen. (Foto: Erik Elmelund)