TV: Gjorde pigerne efter og vandt 3-0

Godt gået: Drengene gjorde pigerne kunsten efter

Frederik Larsen med sit fariplay håndklæde. (Foto: Erik Elmelund)
Frederik Larsen med sit fariplay håndklæde. (Foto: Erik Elmelund)

Holbergskolens drengehold ville ikke høre noget fra pigerne og vandt således også lokalopgøret mod Stenlille Skole. Sejren lød på 3-0.

Se kampfakta

I drengekampen var der langt mere spænding og Stenlille Skole burde efter spil og chancer komme ud med et bedre resultat. Der var dog en forhindring i Holbergskolens anfører og målmand Nikolaj Ellehauge, der stod en pragtkamp med to klasseredninger - den første efter et farligt frispark, hvor bolden rettes af to gange og Nikolaj alligevel får kastet sig og vipper bolden til hjørne og den anden med en fantastisk benparade efter en god afslutning af Stenlilles bedste spiller, Mathias Bauer.

Se også: Lidt bange for naboen

Da angriber Emil Christensen så pludselig spilles fri og scorer sikkert til 1-0 blev det op ad bakke for Stenlille.

Se videoklip med Emil her:

Overtag
Stenlille overtog spillet i resten af første halvleg, men ind kom bolden ikke og i 2. halvleg blev det pludselig 2-0 ved Mads Olsen, der slukkede lyset hos Stenlille. Drengene kæmpede heroisk videre med gode takter fra forsvarer Michael Jørgensen (bamsemodtager), Mike Christophersen, Mathias Bauer og en godt kæmpende Frederik Larsen (fairplay) men uden kontant udbytte. I stedet lukkede store stærke Bjørn Bloch kampen med et mål kort før tid til slutresultatet 3-0 til Holbergskolen.

Kampens spiller
Nikolaj Ellehauge var kampens spiller. Han har kun stået på mål i 2 år, men er samtidig en meget dygtig håndboldspiller, som Slagelse gerne vil have fat i, forlød det fra hans fodboldtræner, der sammen med et stort publikum overværede den spændende kamp godt ledet af Sorø-dommeren Jørgen Jørgensen.

Se også: TV: Hævnen er sød

Håndboldspillet kunne man fornemme på den måde Nikolaj satte spillet i gang. Nærmest som den gamle Peter Schmeichel kastede han bolden til midten af banen med et slyngkast og hermed gjorde sit hold farlige i kontraspillet.

På spørgsmålet om hvad Nikolaj er bedst til svarede han med lidt tøven:

- Fodbold.

Dygtig i forsvaret
På Holbergskolens hold lagde man også mærke til en meget talentfuld forsvarsspiller - banens yngste - Magnus Brodthagen, der trods det, at han spillede overfor Stenlilles bedste Mathias Bauer, aldrig rigtig kom i vanskeligheder. Han var dog tæt på et gult kort, da han sparkede bolden vær efter et fløjtet frispark. Her viste dommeren sin fine tolerance. Anders Hemmingsen viste også teknisk kunnen, da han prøvede at lobbe bolden over den fremstormende målmand Svend Dyhr fra Stenlille, men desværre også lige over målet. Holdleder Daniela Torres fik sig en snak med Stenlilles medfølgende lærer Simon Larsen, der ellers udtalte, at han aldrig havde tabt til Daniela tidligere.

Kampen blev afviklet på opvisningsbanen i Dianalund med et stort publikum.

Se også: TV: Pedersens piger sejrede

1 af 3 (Foto: Erik Elmelund)
2 af 3 (Foto. Erik Elmelund)
3 af 3 Frederik Larsen med sit fariplay håndklæde. (Foto: Erik Elmelund)