Absalons tre musketerer

Pas på: Absalons giftige trio er farlig

Anfører og forsvarskrumtap fører bolden frem. (Foto: Jørgen Jakobi)
Anfører og forsvarskrumtap fører bolden frem. (Foto: Jørgen Jakobi)

Absalons piger kom langt sidste år. - 4.runde - og i dag startede de med en sikker 4-1 sejr over Hedegårdenes skole.

Se kampfakta

Hvis ikke de kommende modstandere tager ved lære af dagens kamp, kommer Absalons glimrende hold endnu længere i år. De har nemlig bygget en strålende akse op midt gennem banen.

Absalons midterakse
Forsvaret styres af anfører Laura Heisel White -Midtbanen organiseres af Emma Schmidt Hansen og oppe foran ligger hyperfarlige Emma Christiansen. Disse tre spillere er i den grad i øjefaldende på et solidt og velfunderet Absalon hold, der kan nå langt.

Se også: TV: Pedersens piger sejrede

Bevares, det er måske lidt tyndt i kanterne og målmandsposten kunne være bedre besat, men alle spillere på holdet kæmper med alt ,hvad de har i sig, og det var med til at nedlægge dagens modstander Hedegårdenes skole, som bestemt ikke var noget dårligt hold.

De havde f.eks Anna Mogensen, en spiller som er i bruttolandsholdstruppen for U-16 piger på holdkortet, og hende havde Absalon sit hyr med, ligesom  en spiller som Mathilde Ambjørn  også bragte Absalon forvaret i ubalance.

Off-side reglen er vanskelig
Men dagens udehold havde for mange spillere med for hvem  off side reglen var mere end svær at forstå. Og alligevel lyver resultatet en smule. Hedegårdene havde en del gode chancer, blandt to skud på stolpen, men sådanne ting tæller ikke, når regnskabet skal gøres op.

3-0 ved pausen blev forvandlet til en sikker 4-1 sejr, og det var Absalons to Emmaer, der scorede alle fire mål, men Anna Mogenmsen sørgede for Hedegårdens scoring.

Se også: TV: Gjorde pigerne efter og vandt 3-0

Kampen vbblev afviklet i en god og fair atmosfære. Undertegnede blev under kampen kontaktet af en fodboldinteresseret tilskuer, der fundet vej til Rådmandshaven, og hans ord slutter den artikel.

- Det er en kæmpefornøjelse at overvære  skolefodbold kampe. Selvom der faktisk er meget på spil, er der masser  sand fodboldglæde og fairplay med i den ånd, kampen spilles i. Jeg er imponeret", slutter en fornøjet tilskuer.

Se også: Kæmpede forgæves mod favoritterne

1 af 3 Mathilde fra Hedegårdene Skole sled og slæbte oppe foran. (Foto: Jørgen Jakobi)
2 af 3 Dybt koncentreret Anna Mogensen. (Foto: Jørgen Jakobi)
3 af 3 Anfører og forsvarskrumtap fører bolden frem. (Foto: Jørgen Jakobi)